Ιδανική λύση για στέγαση στην είσοδο της Λευκωσίας

Ποιότητα, σύγχρονος τρόπος κατασκευής, εύκολη πρόσβαση προς όλα τα κύρια σημεία της πρωτεύουσας και τον αυτοκινητόδρομο

Σε μια εποχή με έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ο Όμιλος Cyfield δίνει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη δική τους στέγη στο πιο κομβικό σημείο της Λευκωσίας, απολαμβάνοντας έτσι τις δυνατότητες που τους παρέχει η πρωτεύουσα. 

Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων που ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield, με την ονομασία City Gates, βρίσκεται στην περιοχή Δασούπολης, στην είσοδο της Λευκωσίας, δίπλα από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο. Το έργο City Gates αποτελείται από δύο πολυκατοικίες, οι οποίες διαθέτουν από δώδεκα (12) διαμερίσματα η κάθε μία.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Εκτός από την ποιότητα και τον σύγχρονο τρόπο κατασκευής, το μοναδικό αυτό συγκρότημα παρουσιάζει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα. Καταρχήν απέχει μερικά μόλις λεπτά από το επιχειρηματικό κέντρο της πρωτεύουσας και έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα κύρια σημεία της Λευκωσίας. Επιπλέον, στο πίσω μέρος του συγκροτήματος υπάρχει χώρος πρασίνου με κήπο και παιδική χαρά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις οικογένειες που επιθυμούν να ζήσουν στα άνετα αυτά διαμερίσματα να παρέχουν στα παιδία τους την ευκαιρία για διασκέδαση και παιχνίδι. Εκτός από τα δύο επίπεδα υπόγειων χώρων στάθμευσης, οι πολυκατοικίες διαθέτουν χώρο στάθμευσης και για φύλαξη ποδηλάτων.

γ

Οι πολυκατοικίες διαθέτουν διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, καθώς επίσης, υπάρχουν και δύο (2) μεζονέτες στο συγκρότημα. Σε ότι αφορά τα εικοσιτέσσερα (24) συνολικ
ά διαμερίσματα, διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

>>> ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ <<<

Όλα τα διαμερίσματα ανεξαιρέτως χαρακτηρίζονται από τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους και εμπνέουν πολυτέλεια, άνεση και λειτουργικότητα. Είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και διαθέτουν ενεργειακή απόδοση Α’. Όλες οι είσοδοι έχουν ελεγχόμενες προσβάσεις. Επιπρόσθετα, στο κάθε διαμέρισμα υπάρχει εγκατάσταση συστήματος έγχρωμης θυροτηλεόρασης.
Διαχρονικά η αγορά κατοικίας για τον Κύπριο παραμένει η σημαντικότερη επένδυση μιας ολόκληρης ζωής.
Γι’ αυτό και η Cyfield προσφέρει αυτές τις ιδανικές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες
T. 8000 5757 | Email: [email protected] 
Web: https://cyfieldgroup.com/project/citygates

 
6790