Ίδρυμα Charalambos/Elena Pattihis: Πρόσφερε €10.000 στο ΠΣΣΕ

Ποσό €10.000 στο ΠΣΣΕ από ίδρυμα Charalambos/Elena Pattihis λόγω εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια

Το ποσό των €10.000 για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών τη γιορτινή αυτή περίοδο, πρόσφερε στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), το φιλανθρωπικό ίδρυμα Charalambos and Elena Pattihis Foundation, υποστηρίζοντας την 8η παγκύπρια εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα που διοργανώνει το ΠΣΣΕ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ Ηλίας Δημητρίου, ευχαρίστησε τον κ. Παττίχη για την ευαισθητοποίηση και αξιόλογη προσφορά του η οποία θα εξυπηρετήσει, όπως ανέφερε, «ανάγκες ευάλωτων συνανθρώπων μας οι οποίοι βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση λόγω απρόσμενων καταστάσεων και συγκυριών και η οποία δίνει δύναμη και κουράγιο στους εθελοντές να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους για τη στήριξη των ανθρώπων και της κοινωνίας».
 
Ανέφερε επίσης ότι «με δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και πράξεις εθελοντισμού και προσφοράς μπορούμε να ΄απλώσουμε΄ τα χέρια μας για να αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους».
 
ΚΥΠΕ

 
7934