ΙΚΕΑ: Προειδοποιεί για ψεύτικους διαγωνισμούς, αναρτήσεις και sms

Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της

Η ΙΚΕΑ, με ανακοίνωση της, ενημερώνει τους καταναλωτές της για παραπλανητικές αναρτήσεις και διαγωνισμούς που εμφανίζονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το όνομα της IKEA όπως IKEA Cyprus ή IKEA Fans. Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί στην πλειονότητά τους αναφέρουν δωρεάν διάθεση προϊόντων IKEA τα οποία δεν μπορούν να πωληθούν λόγω μικρής ζημιάς.

Παράλληλα, η IKEA ενημερώνει για αποστολή ψεύτικων SMS με αποστολέα ikea_ τα οποία παρακινούν την συμμετοχή σε διαγωνισμούς κάνοντας εγγραφή μέσω συγκεκριμένων συνδέσμων για παραλαβή δώρων.

>>> Διαβάστε επίσης: Στους κορυφαίους ερευνητές παγκοσμίως 24 ακαδημαϊκοί του ΤΕΠΑΚ <<<

Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, η ΙΚΕΑ ενημερώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με ενέργειες ή διαγωνισμούς που διεξάγονται εκτός της επίσημης ιστοσελίδας της και των επίσημων λογαριασμών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram).

Επιπλέον, για τη σωστή ενημέρωση των καταναλωτών, οι επίσημοι διαγωνισμοί της ΙΚΕΑ επικοινωνούνται πάντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και των λογαριασμών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι μέσω SMS.

 
8027