Κάνε τις τραπεζικές σου συναλλαγές ψηφιακά, δηλαδή δωρεάν & γρήγορα

Τέλος η αναμονή στην τράπεζα και οι αχρείαστες χρεώσεις - Στείλε και λάβε χρήματα στη στιγμή, κάνε αναλήψεις από οπουδήποτε - Όλα απλά, γρήγορα και δωρεάν…
 

Ολοένα και αυξάνονται οι καταναλωτές στην Κύπρο, ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας, που μαθαίνουν να κάνουν τις καθημερινές τους τραπεζικές συναλλαγές ψηφιακά, ώστε να αποφύγουν τραπεζικές χρεώσεις και να γλιτώσουν χρόνο από την ουρά στο ταμείο μιας τράπεζας.

Η Ελληνική Τράπεζα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της και αναβαθμίζει συνεχώς τις ψηφιακές της υπηρεσίες προσφέροντας ένα σωρό ασφαλή εργαλεία για να κάνει τη ζωή των πελατών της πιο εύκολη. 

Μέσω Online Banking και Mobile Banking λοιπόν, η Ελληνική Τράπεζα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις βασικές τραπεζικές σου συναλλαγές δωρεάν, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, απ’ όπου και αν βρίσκεσαι. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να τρέχεις στην τράπεζα, από την στιγμή μάλιστα που πολλές συναλλαγές πλέον χρεώνονται. Γιατί λοιπόν να πληρώνεις για συναλλαγές που μπορείς να τις έχεις δωρεάν με λίγα κλικς από το κινητό σου; 

Λογαριασμό & κάρτα με μόλις €1,50 τον μήνα και χωρίς… μικρά γράμματα

Το τελευταίο διάστημα έγιναν διάφορες συζητήσεις για τις χρεώσεις που κάνουν οι τράπεζες σε διάφορους λογαριασμούς. Η Ελληνική Τράπεζα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις λογαριασμό Basic αλλά και χρεωστική κάρτα με μόλις €1,50 τον μήνα. Έτσι απλά και χωρίς… μικρά γράμματα, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις όλες τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές της Ελληνικής Τράπεζας χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση. 

Στείλε δωρεάν έως και €1000 σε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες

Γνωρίζεις ότι μέσω του Online Banking μπορείς μεταξύ άλλων να στείλεις χρήματα σε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες εντελώς δωρεάν για ποσά μέχρι €1000; Μια από τις πιο χρήσιμες και βασικές συναλλαγές, μπορεί να γίνει τόσο απλά, τόσο γρήγορα και δωρεάν. Η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ, εντός ΕΕ και με “κανονική” ημερομηνία εκτέλεσης. 

Επιπλέον, μέσω του Online Banking μπορείς χωρίς χρέωση να εκτυπώσεις ΙΒΑΝ, να πληρώσεις σε 17 κατηγορίες οργανισμών και πάνω από 1200 λογαριασμούς σε συνεργασία με την JCC Smart, να ανακτήσεις το PIN σου ή να παγοποιήσεις προσωρινά την κάρτα σου, να παραγγείλεις βιβλιάρια επιταγών, να αιτηθείς τη δημιουργία λογαριασμών, δανείων και ασφαλιστικών προϊόντων και όχι μόνο. 

Contact Pay - Στείλε χρήματα όπως ένα απλό SMS 

Η αποστολή χρημάτων είναι πλέον τόσο εύκολη όσο η αποστολή ενός SMS. Μέσω του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App μπορείς να πραγματοποιήσεις απεριόριστες μεταφορές χρημάτων εντός Ελληνικής Τράπεζας εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο.  Στείλε ή λάβε χρήματα από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλά επίέλεξε το όνομα τους από τις επαφές σου, ή πληκτρολόγησε το τηλέφωνο τους και ξεμπέρδεψες. Αν πάλι είσαι φοιτητής στην Κύπρο ή το εξωτερικό και ξέμεινες από χρήματα, μπορείς εύκολα να λύσεις το πρόβλημα και να έχεις χρήματα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ από οποιαδήποτε τράπεζα σε Κύπρο και εξωτερικό

Αν έχεις χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό Ταμιευτηρίου ή λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας, μπορείς να κάνεις δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

«Book a Meeting» για βοήθεια

Σε περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια για όλα τα πιο πάνω, οι άνθρωποι της Ελληνικής Τράπεζας είναι πάντα στη διάθεση σου. Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να κλείσεις ραντεβού με λειτουργό της Τράπεζας μέσω της εφαρμογής «Book a Meeting», για υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, ασφαλιστικά σχέδια, επενδυτικές επιλογές κ.α.,
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.