ΚΕΒΕ: Δωρεάν σεμινάριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Στο πλαίσιο του έργου Innovative Vocational Social Entrepreneurial Training

Το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Synthesis διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, την Τρίτη 14 Μάϊου 2019, 09.00-13.00, στον 1ο όροφο του ΚΕΒΕ. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου INNOVENTER (Innovative Vocational Social Entrepreneurial Training), που συγχρηματοδοτείται από το διασυνοριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα Interreg BalkanMed 2014-2020 και στο οποίο συμμετέχει το KEBE ως εταίρος.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νέους επιχειρηματίες και φοιτητές, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, ενώ θα διεξαχθεί στην Ελληνική. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το ΚΕΒΕ (φ/δι Γεωργίας Βενιζέλου, τηλ. 22889840).

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Κεντρική ιδέα του έργου INNOVENTER αποτελεί η δημιουργία ενός προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ούτως ώστε να αποκτήσουν οι ίδιες καινοτόμο χαρακτήρα, απασχολώντας ταυτόχρονα άτομα από μειονεκτικές ομάδες ως εργαζόμενους. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου, αλλά και την ηλεκτρονική πλατφόρμα.

 
5152