ΚΕΒΕ: Παρουσίασε τις επενδυτικές ευκαιρίες της Κύπρου στο Λονδίνο

Επιχειρηματική Αποστολή ΚΕΒΕ και κατ’ ιδίαν Συναντήσεις στο Λονδίνο

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), σε συνεργασία με τον Κύπρο-Κινέζικο Επιχειρηματικό Σύνδεσμο διοργάνωσαν Επιχειρηματική Αποστολή στο Λονδίνο στις 2 Δεκεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B meetings) μεταξύ κυπριακών και κινέζικων επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου του  ΚΕΒΕ.

>>>Όλα τα νέα των επιχειρήσεων από την BRIEF<<<

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του Κύπρο-Κινέζικου Επιχειρηματικού Συνδέσμου κ. Θεόδωρος Παρπέρης στην ομιλία του τόνισε τις εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ κυπριακών και κινέζικων επιχειρήσεων.  Στις παρουσιάσεις που ακολούθησαν προβλήθηκαν οι ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός, καθώς και ως περιφερειακή ή διεθνής βάση πολυεθνικών εταιρειών.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Η εν λόγω Επιχειρηματική Αποστολή, προστίθεται στην ανακοίνωση, εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλει το ΚΕΒΕ με απώτερο στόχο την προώθηση της Κύπρου σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει.
 
Στην Αποστολή συμμετείχε σημαντικός αριθμός κυπριακών επιχειρήσεων, από διάφορους κλάδους, σημειώνει το ΚΕΒΕ.

Tags
 
5391