Το Κέντρο Αριστείας CYENS διοργανώνει το πρώτο WIP showcase

Το Κέντρο Αριστείας CYENS, διοργανώνει το πρώτο Work in Progress (WIP) showcase, μια πρωτοβουλία που επικεντρώνεται στις τέχνες και την τεχνολογία καθώς φέρνει κοντά φορείς από δημιουργικούς και τεχνολογικούς κλάδους – από την Κύπρο και το εξωτερικό - με στόχο να ξεκινήσει ένα διάλογο μεταξύ διάφορων ειδικοτήτων και την προέλαση του εδάφους για μελλοντικές συνεργασίες.

>>> Διαβάστε το άρθρο στα Αγγλικά <<<

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη και συνεργασία των CYENS Thinker Maker Space, ITICA MRG & Museum Lab MRG από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 3η Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αριστείας CYENS.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έργα από φοιτητές πανεπιστημίου, πολιτιστικά ινστιτούτα και ομάδες του Κέντρου Αριστείας CYENS. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά εμπειριών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, καθώς επίσης και στο εργαστήριο και τις διαλέξεις που θα προσφέρονται από ειδικούς του κλάδου.

Με αφορμή την πρόσκληση στο WIP showcase, θα θέλαμε επίσης να σας ρωτήσουμε αν θα σας ενδιέφερε να απευθύνετε χαιρετισμό κατά το άνοιγμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στις 17:00.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς το κοινό, για εγγραφές στις διαλέξεις ή τα εργαστήρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του WIP showcase.

[email protected]

Το έργο « Κόμβος Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Λευκωσίας» που περιλαμβάνει και τη λειτουργία του Thinker Maker Space του Κέντρου Αριστείας CYENS, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη», Άξονας Προτεραιότητας 6: «Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη για την προγραμματική περίοδο 2014-2020”, από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας.

Το Κέντρο Αριστείας CYENS, έχει λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης No 739578 και από την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.
γ

 
5138