Κλείνει για ανακαίνιση ο Ζορπάς στην Τιμάγια

Έρχεται και καφές και φαγητό στον Ζορπά της Τιμάγια στην Λάρνακα

Κλείνει για ανακαίνιση από αύριο Δευτέρα (29/6) το πρωί ο Ζορπάς στην Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια στην Λάρνακα.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα που στέλνει η εταιρεία στους πελάτες της, στο υποκατάστημα θα υπάρχουν σύντομα νέα τμήματα καφέ και φαγητού. Αναμένεται ότι το αργότερο σε 4 μήνες θα είναι ξανά στην διάθεση των πελατών του το κατάστημα.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Αυτούσιο το μήνυμα της εταιρείας:

ΓINOMAΣTE KAΛYTEPOI ΓIA EΣAΣ ΓI'AYTO ANAKAINIZOYME TON ΦOYPNO MAΣ ΣTH Λ.ΣTPATHΓOY TIMAΓIA 68! ΠPOΣΩPINA MΠOPEITE NA EΞYΠHPETHΘEITE AΠO TOYΣ ΠΛHΣIEΣTEPOYΣ ΦOYPNOYΣ MAΣ: APXIEΠ.MAKAPIOY 61-63, APAΔIΠΠOY, Λ.ΦANEPΩMENHΣ 157 & Λ.MAKAPIOY Γ' 22. AΠOΛOΓOYMAΣTE ΓIA THN TAΛAIΠΩPIA! ΘA EIMAΣTE ΣYNTOMA MAZI ΣAΣ ME NEA TMHMATA KAΦE KAI ΦAΓHTOY. NOSMS80000600

 

 
1967
Thumbnail

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο και το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προκηρύσσει για πλήρωση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τις ακόλουθες θέσεις για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στα εξής Προγράμματα Σπουδών:

ad1mobile
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΒΙΟΗΘΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)

και στις εξής Θεματικές Ενότητες για Διδακτορικά Προγράμματα:

 

  • ΔΣΘΕΕ795 Μεθοδολογία της Έρευνας (χειμερινό εξάμηνο)
  • ΔΣΘΕΕ796 Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (εαρινό εξάμηνο)

​​​​​​Τα προσόντα και τα καθήκοντα των μελών Σ.Ε.Π. περιγράφονται στη σχετική προκήρυξη των θέσεων, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/y89jhlmw.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ, https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και άρχισαν την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 13:00.

ad2mobile

Οι ενδιαφερόμενοι σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού  στο [email protected]

 

article 1