Η Τσιμεντοποιεία Βασιλικού είναι η μεγαλύτερη βαριά βιομηχανία στην Κύπρο, ανάφερε σε ανακοίνωση της η Αρχιεπισκοπή

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος έκοψε σήμερα (14/1) την βασιλόπιττα στα Τσιμεντοποιία Βασιλικού, ενώ δόθηκαν βραβεία σε υπαλλήλους της εταιρείας που διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου αναφέρεται ότι σήμερα το μεσημέρι «ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε αγιασμό και ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της μεγαλύτερης βαριάς βιομηχανίας στην Κύπρο, της Τσιμεντοποιείας Βασιλικού.  Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε υγεία και πνευματική προκοπή στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο».

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Μετά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας «απονεμήθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες της Τσιμεντοποιείας Βασιλικού, βραβεία σε όσους υπαλλήλους διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά σε τομείς προσφοράς, εθελοντισμού και περιβάλλοντος».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής «η Τσιμεντοποιεία Βασιλικού είναι η μεγαλύτερη βαριά βιομηχανία στην Κύπρο, με παραγωγή 500 τόνων τσιμέντου την ώρα, αλλά και η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής τσιμέντου σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1963 και η θέση τού Βασιλικού επιλέγηκε ως η καλύτερη δυνατή τοποθεσία για την ανέγερση της μονάδας παραγωγής, λόγω της αφθονίας πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας στη περιοχή και της εγγύτητας με τη θάλασσα».

(ΚΥΠΕ/Φανίτσα Ζαννέττου)
 

 
1186
Thumbnail

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ (2089) που μοίραζε τουλάχιστον 800.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κύριας κατηγορίας κερδών (5+1).

ad1mobile

Οι τυχεροί αριθμοί που αναδείχθηκαν στη σημερινή κλήρωση είναι οι: 23, 9, 11, 4, 40

και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός: 10

article 1