Κωτσόβολος: Κάθε καφές ξεκινάει από…Κ

Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος σου καφές, στον Κωτσόβολο θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να τον απολαμβάνεις κάθε μέρα στο σπίτι σου, όπως ακριβώς έχεις ονειρευτεί.  
γ

Με δυο state-of the-art καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, ο Κωτσόβολος σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τις μοναδικές συσκευές καφέ, που ικανοποιούν μέχρι και τον πιο απαιτητικό coffee lover και να μεταμορφωθείς σε έναν barista, ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σου!  γ

Την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ την 1η Οκτωβρίου, ο Κωτσόβολος το γιόρτασε με μια σειρά από μοναδικές ενέργειες, αφιερωμένες σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα στον κόσμο. Δημιούργησε microsite με τίτλο «Κάθε καφές ξεκινάει από Κ», ένα πρωτοποριακό coffee hub, στο οποίο θα βρει κανείς πλούσια videos και περιεχόμενο, αφιερωμένο σε όσους πραγματικά λατρεύουν τον καφέ. Το coffee hub αποτελεί έναν πλήρη οδηγό με πληροφορίες για όλα τα είδη καφέ, στον οποίο ξεδιπλώνονται όλα τα σχετικά προϊόντα, ενώ στα videos παρουσιάζονται λαχταριστές συνταγές και έξυπνα tips. 

Εξερεύνησε τον κόσμο του καφέ στον Κωτσόβολο, στο Κάθε καφές ξεκινάει από Κ | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.cy και ανακάλυψε στα 13 μοναδικά βίντεο που θα βρεις, με πρωταγωνιστή τον coffee expert του Κωτσόβολου Θανάση Νικόλη, Roasting Consultant Hellenic Barista Champion 2013, συνταγές παρασκευής διαφορετικών ροφημάτων, αλλά και το πώς θα πετύχεις το τέλειο αφρόγαλα, μέχρι το πώς θα αποθηκεύσεις σωστά τον καφέ σου, όπως επίσης και πώς να κάνεις σωστή χρήση και συντήρηση της μηχανής σου.

Επιπλέον, με έναν κατάλογο 52 σελίδων ειδικά αφιερωμένο στον καφέ, ο Κωτσόβολος παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα συσκευών παρασκευής καφέ και λειτουργώντας ως οδηγός των συσκευών, περιγράφει τις λειτουργίες και τα οφέλη τους, έτσι ώστε αυτή που θα αποκτήσεις να είναι η καταλληλότερη για σένα. O κατάλογος κυκλοφορεί και είναι διαθέσιμος ήδη στα καταστήματα Κωτσόβολος στην Κύπρο και στο kotsovolos.cy.
γ

Μια επίσκεψη στον Κωτσόβολο, σε καλωσορίζει σε ένα πλούσιο κόσμο γεμάτο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και μια μεγάλη γκάμα συσκευών παρασκευής καφέ, με ό,τι νεότερο υπάρχει στην τεχνολογία. Επίλεξε την ιδανική για σένα, γέμισε το ποτήρι σου και απόλαυσε σε δευτερόλεπτα το αγαπημένο σου ρόφημα.  

γ

 
6353