Κυπριακό ξενοδοχείο επιλέχθηκε ως το καλύτερο στον κόσμο

Aπό την TUI, τον μεγαλύτερο οργανωτή ταξιδιών παγκοσμίως

Ως το καλύτερο στον κόσμο για το 2019 επιλέχθηκε το ξενοδοχείο Louis Infinity Blu, της Louis Hotels και ιδιοκτησίας της οικογένειας Κύπρου Τσίσσιου, από την TUI, τον μεγαλύτερο οργανωτή ταξιδιών παγκοσμίως.

>>>> Διαβάστε επίσης: Ryanair: Αγοράζεις εισιτήριο & σου δίνουν ακόμη 1 δωρεάν! <<<<  

Σε σημερινή ανακοίνωση η Louis Hotels αναφέρει ότι το ξενοδοχείο της Louis Hotels στον Πρωταρά ξεχώρισε σε όλα τα κριτήρια που έθεσε η TUI, κερδίζοντας επάξια το βραβείο “Best Hotel Worldwide” στα “TUI Global Hotel Awards”.
 
«Το ιδιαίτερα τιμητικό αυτό βραβείο έχει ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο για τη Louis Hotels, και τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, αλλά και για το σύνολο του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου»
, προσθέτει.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Αναφέρει επίσης ότι η σημαντική διάκριση θα απονεμηθεί σε ειδική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου στην παρουσία τουριστικών παραγόντων, τοπικών αρχών και εκπροσώπων της TUI.

>>>> Διαβάστε επίσης: ΤΖΟΚΕΡ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν κέρδισαν τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ για... €10 <<<<
 
Η Louis Hotels αναφέρει επίσης ότι τα “TUI Global Hotel Awards” δίνονται φέτος για πρώτη φορά και προσθέτει πως για να απονεμηθεί το κάθε βραβείο συνυπολογίζονται οι απαντήσεις επισκεπτών του ξενοδοχείου που συμπληρώνονται μετά τη διαμονή τους.
 
(ΚΥΠΕ)

 
7699