Κύπριος στη λίστα με τους υποσχόμενους ηγέτες της Μέσης Ανατολής

Ο πρώτος Κύπριος στη λίστα ‘GCC Young Achievers 2021’ του διεθνούς φήμης επιχειρηματικού περιοδικού “Arabian Business”

Ρεπορτάζ: Αντώνης Αδαμου/Digital Tv

Ανάμεσα στους νεαρούς που ξεχώρισαν για το ταλέντο και την καινοτομία στον τομέα τους, καθώς και τους μελλοντικούς ηγέτες στις χώρες του Αραβικού Κόλπου βρίσκεται και ένας Κύπριος. Ο 39χρονος Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου με καταγωγή από τη Λεμεσό είναι ο πρώτος Κύπριος στη λίστα ‘GCC Young Achievers 2021’ του διεθνούς φήμης επιχειρηματικού περιοδικού “Arabian Business”.

«Είναι μια λίστα που αναγνωρίζει τους νέους που σίγουρα θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το μέλλον. Φέτος η λίστα περιλαμβάνει άτομα από την κυβέρνηση, επιχειρηματίες ακόμη και αστροναύτες και είναι τιμή που βρίσκομαι ανάμεσά τους», δήλωσε στην Digital o Δρ. Ζάμπογλου.

O Δημήτριος Ζάμπογλου ζει εδώ και ένα περίπου χρόνο στο Ντουμπάι. Εργάζεται στην CFI Financial ως Διευθυντής Επιχειρήσεων του Ομίλου. Ο Όμιλος παρέχει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες για περισσότερο από 23 χρόνια με γραφεία σε 6 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Μιλώντας στην Digital για το τι να αναμένουμε στο μέλλον από τον ίδιο αλλά και για όσους Κύπριους θέλουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, ο Δρ. Ζάμπογλου δήλωσε πως «αυτή η ζωή μας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσουμε, να οραματιστούμε και να κάνουμε διάφορες επιλογές. Το μέλλον μας ανήκει και με τις νέες τεχνολογίες όπως το blockchain μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο».

Οι επιτυχίες για τον νεαρό Κύπριο συνεχίζονται καθώς πέρα από την επιτυχημένη του πορεία στο εξωτερικό στη βιομηχανία των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των κρυπτονομισμάτων, ο Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου διαθέτει και σημαντική ακαδημαϊκή πορεία. Μάλιστα, έχει διοριστεί από το Rome Business School ως Καθηγητής Πρακτικής στα Χρηματοοικονομικά (Professor of Practice in Finance).
 

 
4247