The Mall of Engomi: Πήγαν για ψώνια και έφυγαν με κέρδος €200

Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο

Τους νικητές του μεγάλου χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού του, ανακοίνωσε το The Mall of Engomi. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία επιβράβευσε τους επισκέπτες του για την εμπιστοσύνη τους στο The Mall of Engomi. 

Οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι οι Αναστασία Γουίλλιαμς, Άντρη Χριστοδούλου, Εύη Προκοπίου, Άντρια Κυριάκου, Nicolas Netien, Νίκη Μανώλη, Δέσποινα Κουτσόφτα, Βούλα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Χριστοδούλου και Κέρρυ Κυριάκου.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Οι πιο πάνω επέλεξαν το αγαπημένο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας για τις Χριστουγεννιάτικες τους αγορές και επιβραβεύθηκαν με δωροκουπόνια αξίας €200 έκαστος. Ο κάθε τυχερός θα διαλέξει από ποιο κατάστημα να είναι τα κουπόνια του, ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές του ανάγκες/επιθυμίες για αγορές. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.

 

Ο διαγωνισμός «Your Lucky Christmas» διήρκησε για όλο το Δεκέμβριο και κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση εξασφάλισαν όσοι έκαναν αγορές αξίας €30 και άνω σε όλα τα καταστήματα του The Mall of Engomi. Για παράδειγμα, με αγορές 30 ευρώ οι επισκέπτες έπαιρναν 1 κουπόνι, με 60 ευρώ 2 κουπόνια, κοκ.

Το The Mall of Engomi επιβράβευσε για άλλη μια φορά τους επισκέπτες του, ανταποδίδοντας την αφοσίωσή τους. Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους καταναλωτές και με διαγωνισμούς και άλλες ενέργειες τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικούν πλούσια δώρα. 

Στο The Mall of Engomi μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν ρουχισμό, αξεσουάρ, δώρα, είδη DIY και άλλα προϊόντα, που διατίθενται στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης.

δ

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

 

***Σχετικά με το The Mall of Engomi

Το The Mall of Engomi λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2007. Τα καταστήματα σήμερα συμπληρώνουν πέραν των 14,000 τ.μ. σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα των 500 χώρων στάθμευσης. Η τοποθεσία του The Mall of Engomi είναι σημαντική καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Λευκωσίας όπως Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Ανθούπολη και τα χωριά Κοκκινοτριμιθιά, Παλιομέτοχο κ.ά.

Επίσης η παρουσία του The Mall of Engomi έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής της Έγκωμης και συγκεκριμένα της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου και παρόδων. 

Σημαντική είναι η θέση του εμπορικού κέντρου ακόμη γιατί βρίσκεται μεταξύ 2 Πανεπιστημίων; του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στα δύο αυτά πανεπιστήμια εκτιμάται ότι φοιτούν γύρω στις 10,000 φοιτητές όχι μόνο από Λευκωσία αλλά από όλη την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού. Οι φοιτητές αυτοί ζουν στη περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια τους και εξυπηρετούνται από το Mall Engomi.

Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

 

 
1185
Thumbnail

Ο Κυριάκος Κούσιος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1952.
Είναι παντρεμένος με με την Μαρία Λουκά Χαβιαρά με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, την Κλειώ, τον Λουκά και την Έλενα.

ad1mobile

Αυτό που ξεκουράζει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, στο πιεστικό του πρόγραμμα είναι τα πέντε εγγόνια του.

Ο Κυριάκος Κούσιος Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1975.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Δύο χρόνια αργότερα, από το 1975, ξεκίνησε να ασκεί το δικηγορικό επάγγελμα και συνέχισε για περισσότερο από 40 χρόνια.
Ήταν ο ανώτερος συνέταιρος στην δικηγορική εταιρεία Κούσιος, Κορφιώτης, Παπαχαραλάμπους Δ.Ε.Π.Ε, μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και τώρα είναι είναι Ανώτερος Συνεταίρος στο Δικηγορικό Γραφείο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, κατά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, επέλεξε τον Κυριάκο Κούσιο για  τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Η διαβεβαίωση και ανάληψη καθηκόντων του έγινε στις 3 Δεκεμβρίου 2019
«Ο Πρόεδρος μου πρότεινε να αναλάβω τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, μια ιδιαίτερα τιμητική θέση για εμένα και θεωρώ ότι είναι ένα καθήκον το οποίο μπορώ να εκπληρώσω για να βοηθήσω τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση», είπε.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

ad2mobile

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων:

  • Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας,
  • Αντιδήμαρχος Στροβόλου και
  • Πρόεδρος της Ανόρθωσης

 Η πρώτη του αρμοδιότητα ως Κυβ. Εκπρόσωπος, ήταν όταν Εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην κηδεία του πρώην Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγορίου.
 
Ο στόχος κατά την θητεία του είναι «Ο πολιτικός πολιτισμός να επικρατήσει στην χώρα μας», είπε στην Brief
 

article 1