Με SafePass η εξυπηρέτηση του κοινού σε Υπηρεσίες Δ. Αγλαντζιάς

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς


Με προσκόμιση SafePass θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού σε Υπηρεσίες του Δήμου Αγλαντζιάς.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς , από τις 20 Ιουλίου 2021, που τίθενται σε εφαρμογή οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου ημερ. 16 Ιουλίου 2021, η είσοδος σε όλα τα υποστατικά του Δήμου θα επιτρέπεται μόνο σε άτομα που θα προσκομίζουν επικαιροποιημένο safepass: Αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια COVID 19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού και αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID 19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.
 
Περαιτέρω ο Δήμος Αγλαντζιάς προτρέπει το κοινό να επιλέγει την ηλεκτρονική ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
 
Για υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών οικοδομής, διαίρεσης γης, διαίρεσης οικοδομών και πιστοποιητικών έγκρισης, ο Δήμος καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέρχονται κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, νοουμένου ότι θα προσκομίζουν επικαιροποιημένο safepass.
 
Tα ραντεβού θα διευθετούνται με επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου τηλ. 77778100 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

(ΚΥΠΕ)

 
5428