Μεγάλη διάκριση για το Cyprus Institute of Marketing

Το Cyprus Institute of Marketing ανακηρύχτηκε σαν «Best Business Education Institute - Cyprus»

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School ανακηρύχτηκε «Best Business Education Institute - Cyprus» από τα European Enterprise Awards 2019, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς της Ευρώπης που βραβεύει την επιχειρηματική αριστεία.

 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ινστιτούτου, το CIM είναι το κορυφαίο Business School της Κύπρου από το 1978.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιάγκος Χατζηγιάννης δήλωσε: "Η ανακήρυξη του Business School μας σαν «Best Business Education Institute - Cyprus» από τα European Enterprise Awards αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ίδρυμα μας. Τα προγράμματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε για τα τελευταία 41 χρόνια οδηγούν στην ανάπτυξη των ηγετών της οικονομίας και τέτοια βραβεία μας δίνουν την επιθυμία να συνεχίσουμε την αποστολή μας να προσφέρουμε ηγετικά προγράμματα που προσθέτουν αξία στην οικονομία».

Η βράβευση αυτή έρχεται ως συνέχεια σωρείας άλλων βραβεύσεων όπως την πρόσφατη σαν «National Champion» από τα European Business Awards και αποδεικνύουν περίτρανα ότι το Cyprus Institute of Marketing είναι με διαφορά το κορυφαίο κυπριακό Business School, σημειώνεται.

Tags
 
7589