Μέχρι τις 26 Μαΐου οι εγγραφές για το φεστιβάλ ρομποτικής Robotex

Το φεστιβάλ αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1000 συμμετέχοντες

Η 26η Μαΐου είναι η τελευταία μέρα εγγραφής στο Robotex Cyprus που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1000 συμμετέχοντες από 6 εως 106 χρονών που θα διαγωνιστούν σε πρωτοποριακές προκλήσεις όπως είναι η έξοδος ρομπότ από λαβύρινθο, το ράλλυ και η μονομαχία μεταξύ ρομπότ. 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Στην έκθεση ρομποτικών κατασκευών Robotics4all μπορούν να συμμετέχουν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, επαγγελματίες, ερευνητές, επιχειρήσεις, ιδρύματα καθώς και άτομα με αναπηρίες. 

Η συμμετοχή στο στον 3ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex είναι δωρεάν και το βραβείο για τις νικήτριες ομάδες θα είναι, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα τους για συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Robotex στην Εσθονία. 

Η διήμερη εκδήλωση Robotex είναι ανοικτή για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ευκαιρίες που προσφέρει η ρομποτική τεχνολογία και να παρακολουθήσει εντυπωσιακές επιδείξεις από drones.

Το Robotex Cyprus 2019 διοργανώνεται από το Cyprus Computer Society με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας. 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της A.E. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Ψηφιακό Πρωταθλητή και στηρίζεται από τη Cyta ως Στρατηγικός Συνεργάτη, την Τράπεζα Κύπρου ως Youth Supporter και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ως Educational Innovation Leader. 

Χρυσοί χορηγοί: Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και RISE. Αργυροί χορηγοί: IET, Εngino και Eλληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ). Χάλκινοι χορηγοί: ECDL, ETEK, Novatex, Supernova και Zebra Consultants. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.robotex.org.cy.

 
5153