Μνημόνιο μεταξύ Συμβουλίου Εθελοντισμού & Clip News Α.Ε.

Το Μνημόνιο έχει σκοπό να εγκαθιδρύσει ένα πλαίσιο συνεργασίας και να ενθαρρύνει ένα πρόγραμμα κοινών δραστηριοτήτων

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) υπέγραψε στις 24/11/2022 Μνημόνιο Συνεργασίας με την εταιρεία Clip News Α.Ε. Το Μνημόνιο υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου του ΠΣΣΕ, κ. Ηλία Δημητρίου και της Αντιπροέδρου της Clip News, κ. Κατερίνας Κεχαγιά στα γραφεία του ΠΣΣΕ.

Ο κ. Δημητρίου, ευχαρίστησε την κ. Κεχαγιά, για την προσφορά της Clip News στο ΠΣΣΕ και την επισφράγιση της συνεργασίας με την υπογραφή του Μνημονίου, γεγονός, όπως ανέφερε, που
αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση του έργου του ΠΣΣΕ αλλά και της αξίας και προσφοράς του εθελοντικού τομέα στην κοινωνία.

Η κ. Κεχαγιά, ανέφερε: «Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσουμε διαρκώς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε φορείς που προσφέρουν ουσιαστικό έργο με ευρύ αποτύπωμα σε όλους τους τομείς. Είναι χαρά μας να συμπράττουμε με το ΠΣΣΕ, έχοντας βάλει ήδη στο τραπέζι ιδέες για από κοινού δράσεις».

>>>>Διαβάστε επίσης: ΤΕΠΑΚ: Εγκαινιάζει κτήρια εργαστηρίων στην παρουσία ΠτΔ<<<<

Το Μνημόνιο έχει σκοπό να εγκαθιδρύσει ένα πλαίσιο συνεργασίας και να ενθαρρύνει ένα πρόγραμμα κοινών δραστηριοτήτων μεταξύ των δύο μερών, σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, η συνεργασία η οποία προνοείται στο Μνημόνιο περιλαμβάνει κυρίως την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού, τη συνεργασία σε γενικούς και ειδικούς τομείς ενδιαφέροντος, την υποστήριξη του ΠΣΣΕ και των εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων, κ.ά.

 
7928