Μοναδικές ευκαιρίες σε τέσσερα κρασοχώρια της ορεινής Λεμεσού από την Altamira

Η ενότητα Location of the Month επέστρεψε με νέες προτάσεις

Τις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου παρουσιάζει η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Location of the Month». Για τον Μάιο, η ομάδα της Altamira Real Estate μας ταξιδεύει στην καταπράσινη ορεινή Λεμεσό και σε τέσσερα διάσημα κρασοχώρια της. Στην Πάχνα, στον Άγιο Αμβρόσιο, στις Πάνω Κυβίδες και στο Βουνί. 

Οι τέσσερις κοινότητες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το αστικό κέντρο της Λεμεσού και ξεχωρίζουν για την καλή προσβασιμότητα που προσφέρουν σε γύρω κοινότητες. Είναι ιδιαίτερα γνωστές για την παραγωγή κρασιού και άλλων παραδοσιακών προϊόντων της Κύπρου, προσελκύοντας ολόχρονα χιλιάδες επισκέπτες -ντόπιους και ξένους- οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους λάτρεις της οινογνωσίας. 

Ελκυστικές προτάσεις με τεμάχια γης 

Με δεδομένη την αυξημένη ζήτηση ακινήτων στην περιοχή και με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων αγοραστών, η Altamira Real Estate παρουσιάζει πέραν των 90 τεμαχίων γης στην περιοχή, σε μοναδικές τιμές ευκαιρίας.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες όλες τις ευκαιρίες που εντοπίζονται στα τέσσερα κρασοχώρια της επαρχίας Λεμεσού

Τα ακίνητα που προτείνει η εταιρεία διαθέτουν μεγάλο εμβαδόν, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις σε αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις.

Όλα τα ακίνητα διατίθενται σε τιμές προσφοράς, στην επιφυλασσόμενη τιμή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy. Οι επιφυλασσόμενες τιμές των εν λόγω τεμαχίων γης, αρχίζουν από μόλις €2.000 και φθάνουν μέχρι και τις €201.000, ενώ είναι ιδανικά τόσο για οικιστική όσο και για γεωργική χρήση, καθώς και για καλλιέργεια.

Η ενότητα «Location of the Month» έχει πλέον καθιερωθεί στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy και περιλαμβάνει ακίνητα από κάθε γωνιά της Κύπρου που παρουσιάζουν επενδυτικό ενδιαφέρον, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κάθε μήνα η ομάδα της Altamira Real Estate επιλεγεί να φιλοξενεί μία νέα περιοχή, παρουσιάζοντας μέσω βίντεο την τοποθεσία, τις φυσικές ομορφιές, τις υπηρεσίες και τις υποδομές της, καθώς επίσης τις προτάσεις που προσφέρει η εταιρεία σε τιμές ευκαιρίας!

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, οι αναγραφόμενες τιμές των ακινήτων είναι επιφυλασσόμενες. Ως εκ τούτου, για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσφορά, η τιμή που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη. Ακολούθως το ακίνητο κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά, ενώ προτάσεις χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή απορρίπτονται αυτόματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.