Μύλοι Χατζηγιώρκη: Επέλεξαν Platona Stylianou για 8 νέα σιλό

Η εταιρεία Platonas Stylianou & Associates Civil and Structural Engineers L.L.C ανέλαβε τη μελέτη και κατασκευή των 8 νέων σιλό για τους Μύλους Χατζηγιώρκη

Την τεχνογνωσία της Platonas Stylianou & Associates Civil and Structural Engineers L.L.C εμπιστεύτηκε η εταιρεία Μύλοι Χατζηγιώρκη για την κατασκευή των νέων σιλό, για αποθήκευση σιτηρών.

Η εταιρεία Μύλοι Χατζηγιώρκη εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής αλευριού στην Κύπρο. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η τεχνική οργάνωση των συνθηκών αποθήκευσης σιτηρών είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τη σωστή καλλιέργεια των σιτηρών και το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. 

φ

Η ποιότητα του τελικού προϊόντος εξαρτάται από το πόσο σωστά επιλέγεται ο εξοπλισμός προσωρινής αποθήκευσης γεωργικών προϊόντων. Τα σύγχρονα σιλό για αποθήκευση σιτηρών είναι η καλύτερη επιλογή για τις διάφορες γεωργικές επιχειρήσεις. Τα 8 νέα σιλό έπρεπε να κατασκευαστούν με την τελευταία τεχνολογία, να είναι πλήρως λειτουργικά και να ενισχύσουν την γραμμή παραγωγής χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Η Platonas Stylianou & Associates Civil and Structural Engineers L.L.C ανέλαβε τη μελέτη και τον σχεδιασμό για την κατασκευή ειδικά διαμορφωμένων βάσεων από οπλισμένο σκυρόδεμα για οκτώ νέα σιλό πλησίον των υφιστάμενων σιλό που διαθέτουν οι Μύλοι Χατζηγιώρκη.

Η μελέτη περιλάμβανε στατικό και αντισεισμικό σχεδιασμό καθώς και επίβλεψη της κατασκευής 8 νέων βάσεων από Ο/Σ για σιλό αποθήκευσης σιτηρών διαμέτρου 11 μέτρων το καθένα, ενώ η κύρια κατασκευή αποθήκευσης αποτελείται από μεταλλικό σκελετό ύψους 19 μέτρων.

φ
Επιπλέον η Platonas Stylianou & Associates Civil and Structural Engineers L.L.C ανέλαβε τη μελέτη και σχεδιασμό μεταλλικών κατασκευών που στεγάζουν τα Intake Halls και Head House με υπόγεια καθώς και άλλες εξωτερικές εργασίες όπως τη δημιουργία καναλιών αποστράγγισης. 

Ο όλος σχεδιασμός του έργου έγινε σε συνεργασία με τις εταιρείες SYMAGA and BÜHLER. Η σωστή προσέγγιση στον τεχνικό σχεδιασμό του έργου σιλό περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους.

φ

Λίγα λόγια για την Platonas Stylianou & Associates Civil and Structural Engineers L.L.C

Ιδρύθηκε το 1996 ως εταιρεία Πολιτικών / Δομοστατικών Μηχανικών (civil engineers and structural engineers). Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Με την τεχνογνωσία της η εταιρεία, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ακολουθεί και αξιοποιεί την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα και εφαρμόζει καινοτόμες τεχνικές. Ανέλαβε και διεκπεραίωσε σημαντικά έργα στην Κύπρο και το εξωτερικό, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα παρέχει υπηρεσίες στατικών και αντισεισμικών μελετών, ενισχύσεων υφιστάμενων κατασκευών, συντήρησης και αποκατάστασης Παραδοσιακών οικοδομών και Μνημείων, καθώς και επιβλέψεων και διαχείρισης έργων.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 
7938