Η Remedica επιλέγηκε ως «National Winner» της Κύπρου στα European Business Awards 2018-19

Η Remedica επιλέγηκε ως «National Winner» της Κύπρου στα European Business Awards 2018-19, τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό θεσμό της Ευρώπης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Remedica ξεχώρισε ανάμεσα σε 2,753 επιχειρήσεις που είχαν ενταχθεί στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «Ones to Watch» που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο.

Ο νικητής επιλέχθηκε από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών από κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη, πολιτικούς και ακαδημαϊκούς, η οποία ανέδειξε τη Remedica ως την καλύτερη επιχείρηση στην Κύπρο στην κατηγορία «Germany Trade & Invest Award for International Expansion category». Η Remedica θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Ο Δρ Μιχάλης Νεοπτολέμου, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που επιλεγήκαμε ως "National Winner" της Κύπρου στα European Business Awards 2018-19, καθώς σηματοδοτούν την ύψιστη καταξίωση και διάκριση, αναδεικνύοντας τις πιο ισχυρές εταιρείες της Ευρώπης».
 

 
1299
Thumbnail

Με νικητές δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team ξεκίνησε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι του 2020. Συγκεκριμένα, όπως και στο περσινό East Safari Rally, έτσι και φέτος, δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team κατόρθωσαν μετά από μια σπουδαία εμφάνιση να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του πρώτου αγώνα.

ad1mobile

Ο Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και αυτοκίνητο VW Polo R5 ήταν οι νικητές στο East Safari Rally μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση κερδίζοντας τις 11 από τις 12 ειδικές του αγώνα. Παράλληλα, μετά από μια δύσκολη μάχη, ο Παναγιώτης Γιάγκου με συνοδηγό τον Παναγιώτη Κυριάκου και αυτοκίνητο Hyundai i20 R5, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο βάθρο.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Το East Safari Rally διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Σωματείο Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου 2020, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. O τερματισμός του αγώνα έγινε το μεσημέρι μπροστά από το οίκημα της ΣΕΚ στο Παραλίμνι.

ad2mobile

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές, τους διοργανωτές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν. Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος Ράλι θα διεξαχθεί στην επαρχία Πάφου, στις 21 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου http://www.webcfm.com.

Χ

article 1