Νέος τρόπος αγοραπωλησίας ακινήτων μέσω της πλατφόρμας της BidX1

BidX1: Eισάγει επίσης την υπηρεσία εκτίμησης ακινήτων, αξιοποιώντας την εμπειρία εξειδικευμένων συμβούλων της στην Κύπρο

 

Η BidX1, η βραβευμένη prop-tech εταιρεία που λάνσαρε πέρσι τη μέθοδο διαδικτυακής δημοπρασίας ακινήτων στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα (21/1) την διεύρυνση των υπηρεσιών της μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας, εισάγοντας τη δυνατότητα αγοραπωλησίας ακινήτων με την κλασική μέθοδο του Private Treaty για συγκεκριμένα ακίνητα. Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμας της, η BidX1 έρχεται στην ουσία να ψηφιοποιήσει τον συνηθισμένο τρόπο αγοραπωλησίας ακινήτων στην Κύπρο, προσδίδοντας περισσότερη διαφάνεια και αποδοτικότητα στην όλη διαδικασία.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας σήμερα, ο Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου, εξήγησε: «Η μέθοδος του Private Treaty είναι ο συνήθης  τρόπος με τον οποίο αγοράζονται και πωλούνται ακίνητα στην Κύπρο, και τώρα θα μπορεί να γίνεται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας μας, με μεγαλύτερη διαφάνεια και αποδοτικότητα. Έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχει ανάγκη για εναλλακτικές και διαφανείς διαδικασίες. Οι δημοπρασίες της BidX1 είναι αρκετά δημοφιλείς ανάμεσα στους αγοραστές στην Κύπρο, κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της πρώτης μας δημοπρασίας κατά τη διάρκεια της οποίας πωλήθηκαν ακίνητα συνολικής αξίας σχεδόν €9.5 εκατομμυρίων.»

Στην ιστοσελίδα της BidX1 έχουν ήδη αναρτηθεί ακίνητα, και θα αναρτώνται συνεχώς, τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω Διαδικτυακής Ιδιωτικής Συμφωνίας, για τα οποία η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας στην Κύπρο μπορεί να δώσει οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και να διοργανώσει επισκέψεις για επιθεώρηση.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Όλα τα σχετικά έγγραφα για το κάθε ακίνητο είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει πως πιθανοί αγοραστές θα μπορούν να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες του ακινήτου πριν κάνουν οποιαδήποτε προσφορά.

x

Προσφορές γίνονται στην πλατφόρμα οποιαδήποτε στιγμή προς ενημέρωση του πωλητή, και μπορούν να υπόκεινται σε χρηματοδότηση, όπως και κατά την καθιερωμένη διαδικασία αγοράς ακινήτου. Όλες οι προσφορές θα εμφανίζονται δημόσια στην ιστοσελίδα επιτρέποντας σε ενδιαφερόμενους αγοραστές να αξιολογήσουν το ενδιαφέρον, ενώ οι  χρήστες εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό τους, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία τους.

Από την άλλη, υπενθυμίζεται ότι οι δημοπρασίες της BidX1 αφορούν πλειοδοτήσεις σε συγκεκριμένη μέρα και έχουν ως αποτέλεσμα την σύναψη συμβολαίου άνευ προϋποθέσεων. Η δεύτερη διαδικτυακή δημοπρασία της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου και ο κατάλογος που διατίθενται προς πώληση βρίσκεται ήδη στην ιστοσελίδα, περιλάμβάνει πάνω από 80 οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πρωταρά.

Επιπλέον, η BidX1, αξιοποιώντας την εμπειρία των εξειδικευμένων συμβούλων της στην Κύπρο, εισάγει την υπηρεσία εκτίμησης ακινήτων.

«Η τεράστια βάση δεδομένων που έχουμε και τα αποτελέσματα από κάθε δημοπρασία μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες ιδιαίτερα στον τομέα των εκτιμήσεων ακινήτων εφόσον έχουμε άμεση εικόνα της εμπορευσιμότητας του κάθε ακινήτου, της δυνατότητας πώλησης του αλλά και των τάσεων της αγοράς» πρόσθεσε ο κ. Ονησιφόρου.

Όσοι ιδιοκτήτες εμπορικών ή οικιστικών ακινήτων ενδιαφέρονται, καλούνται να επικοινωνήσουν με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο στο τηλέφωνο 22 000 380 ή μέσω email στο [email protected]

 
1530
Thumbnail

Έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας και πρόσβασης στον πολιτισμό επιδιώκει να προσφέρει στο κοινό το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, προβάλλοντας παραστάσεις διαδικτυακά. Τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αγκαλιάζει και η Ελληνική Τράπεζα στηρίζοντάς την οικονομικά.

ad1mobile

Στόχος είναι με την βοήθεια της τεχνολογίας να προβάλλονται παραστάσεις μέσω διαδικτύου, προσφέροντας στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδος στη δύσκολη αυτή περίοδο, ενώ ταυτόχρονα να δοθεί η ευκαιρία σε καλλιτέχνες για να εργαστούν.

Η σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου φιλοξενεί τον Απρίλιο καλλιτέχνες της πόλης, οι οποίοι λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν μείνει χωρίς εργασία και εισόδημα.

Στο πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνονται εμφανίσεις ενός, δύο ή τριών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του YouTube channel του Παττιχείου Θεάτρου και σε ολόκληρο το φάσμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ad2mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου παραστάσεων «Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις πιο κάτω προβολές, τι οποίες το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει από τη σελίδα του Παττιχείου Θεάτρου www.pattihio.com.cy

  • Μια αποτύπωση της σημερινής πραγματικότητας – Γιώργος Κυριάκου /ηθοποιός, Θέκλα Φλουρή / ηθοποιός 
  • Διεθνές ρεπερτόριο – Κωνσταντίνος Μακαρίτης / φλάουτo, Άρης Αντωνιάδης / πιάνο, Αντρέας Αροδίτης / τραγούδι
  • Ορχηστρικά – τραγούδι – Δημήτρης Παπαγγελίδης / κιθάρα, Μαριλίζα Παπαδούρη / βιολοντσέλο, Αγγελίνα Σωτηρίου / τραγούδι
  • «Ω γλυκύ μου έαρ…» – Αχιλλέας Ιωάννου / κλαρίνο, Κωνσταντίνος Σωκράτους / ανάγνωση κειμένων Παπαδιαμάντη, Πατήρ Νικόλαος Λυμπουρίδης / ψαλμοί.
article 1