Το Nicosia Book Fest 2021 επιστρέφει φέτος τον Οκτώβριο

Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν

Μετά από το περσινό διαδικτυακό του ταξίδι λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία του COVID-19, το Nicosia Book Fest 2021 επιστρέφει στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 με φυσική παρουσία στο Πάρκο Ακρόπολης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων.

To Nicosia Book Fest διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, με την αμέριστη στήριξη του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών και τη φιλοξενία του Δήμου Στροβόλου. Μεγάλοι χορηγοί του Φεστιβάλ είναι ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενώ Πολιτιστικός Χορηγός είναι η Ελληνική Τράπεζα.

ΟΙΓ

Την παραμονή του φεστιβάλ, στις 8 Οκτωβρίου, θα διοργανωθούν, στην αίθουσα «Σπηλιές» του πάρκου, εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και δήλωση συμμετοχής, καθώς και η παρουσίαση δύο νέων εκδόσεων του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών. Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό στις 9 και 10 Οκτωβρίου και θα λειτουργήσει από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 10 μ.μ. Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν. Η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση Safepass από τις τρεις ελεγχόμενες εισόδους στο πάρκο.

Το επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Nicosia Book Fest στο https://www.nicosiabookfest.com/programma2021. Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια και παρουσιάσεις για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά. Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετέχει με δικό του περίπτερο στο Φεστιβάλ, όπου θα εκτίθεται και θα διατίθεται δωρεάν μεγάλη επιλογή από τις εκδόσεις του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Nicosia Book Fest στο www.nicosiabookfest.com ή να επικοινωνούν στο [email protected].

 
4807
Thumbnail