Ο CEO της CYTA Ανδρέας Νεοκλέους στο podcast "NAGA Pay Stories"

Χωράει σε έναν ημικρατικό οργανισμό η καινοτομία και ρηξικέλευθες λύσεις και στρατηγικές, ήταν το πρώτο ερώτημα που τέθηκε στον CEO της CYTA Ανδρέα Νεοκλέους, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς podcast NAGA Pay Stories. Και όπως συνηθίζει, απάντησε χωρίς περιστροφές οτι ένας οργανισμός τεχνολογίας -ακόμη και ημικρατικός- οφείλει να είναι καινοτόμος. Η τεχνολογία είναι αδυσώπητη, εξηγεί, και κινείται με φοβερές ταχύτητες και κάποτε δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο σοβαρό είναι το να μην ανταποκρίνεσαι, μέχρι να είναι πολύ αργά.

«Πρέπει να είσαι μπροστά, πρέπει να είσαι ηγέτης και όταν είσαι ημικρατικός οργανισμός, η αποστολή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη καθώς εμπεριέχει βαρίδια....όμως οργανισμοί όπως η CYTA πρέπει να διατηρεί και διατηρεί ευελιξία που της επιτρέπει να είναι ανταγωνιστική αλλά και μια εταιρεία που οι πελάτες της να είναι περήφανοι γι’ αυτή», περιγράφει χαρακτηριστικά και αναλύει πώς σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται ανάληψη επιχειρηματικού ρίσκου ώστε η CYTA παραμένει πρωτοπόρος. 

Ο κ. Νεοκλέους περιέγραψε, επίσης, πώς άλλαξε ο ρόλος των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών μετά την πανδημία και πώς αντέδρασε η CYTA σε αυτές τις αλλαγές αλλά και πως ο οργανισμός ισορροπεί στη διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ηλικιακά πελάτες, ενώ παράλληλα καινοτομεί και προσελκύει νέους χρήστες. Επιπρόσθετα, μίλησε για το πως εργάζεται η εταιρεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας αλλά και για το πως καινοτομεί σε θέματα που δεν άπτονται της τεχνολογίας αλλά κοινωνικών θεμάτων και θεμάτων εταιρικής κουλτούρας.

Δείτε όλα τα επεισόδια εδώ  https://youtube.com/@nagapayapp