Ο Κυριάκος Τυλλής νέος CEO της ΚΟΣΜΟΣ Ασφαλιστική

Ο κ. Τυλλής εργάζεται στην Κόσμος από το 2012 έχοντας εμπλακεί σε όλα τα τμήματα της Εταιρείας

Τον διορισμό του Κυριάκου Τυλλή στην θέση του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΣΜΟΣ Ασφαλιστική, ανακοίνωσε σήμερα (10/9) η Εταιρεία μέσω ΧΑΚ.

Όπως αναφέρεται, «το Διοικητικό Συμβούλιο της Κόσμος Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Κυριάκου Τυλλή στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας από την 9η Σεπτεμβρίου 2020».

Η απόφαση διορισμού του Γενικού Διευθυντή, προστίθεται, λήφθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και εγκρίθηκε από την Αναπληρωτή Έφορο Ασφαλίσεων. Ως εκ του αναφερόμενου διορισμού, ο κ. Τυλλής παύει να εκτελεί καθήκοντα του Ανώτερου Λειτουργού Εργασιών της Εταιρείας.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Το Who is Who του νέου CEO της ΚΟΣΜΟΣ Ασφαλιστική
Ο κ. Τυλλής σπούδασε στο αγγλικό Πανεπιστήμιο του Portsmouth (University of Portsmouth), αποκτώντας το 2010 Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BA (Hons) Business Administration). Στη συνέχεια αποκόμισε μεταπτυχιακό MSc in Insurance & Risk Management από το Cass Business School του City University London.

Εργάζεται στην Κόσμος από το 2012 έχοντας εμπλακεί σε όλα τα τμήματα της Εταιρείας και από το 2018 μέχρι και σήμερα εκτελούσε καθήκοντα Ανώτερου Λειτουργού Εργασιών της Εταιρείας.
 

 
2452
Thumbnail