ΟΕΒ: Διαρκής αξιολόγηση εισαγωγής και προμήθειας ΦΑ στην Κύπρο

«Η ΟΕΒ ως ο βασικότερος συλλογικός φορέας εκπροσώπησης των Κυπριακών επιχειρήσεων θα παρακολουθεί τις εξελίξεις»

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για εισαγωγή και προμήθεια φυσικού αερίου, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) χαιρετίζει με ικανοποίηση την κινητικότητα επί του θέματος και ταυτόχρονα  επιθυμεί να τονίσει τα ακόλουθα, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΕΒ:
 
>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι, μοναδικό κριτήριο σε σχέση με τις προσφερόμενες επιλογές αναφορικά με το φυσικό αέριο, πρέπει να είναι η εξασφάλιση του χαμηλότερου δυνατού κόστους  ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Κυπριακών επιχειρήσεων και της Κυπριακής οικονομίας στο σύνολο της.
 
Εξίσου βασική πτυχή, αναφέρεται, εξυπακούεται ότι συνιστά η ασφάλεια της προμήθειας του φυσικού αερίου, τόσο έναντι των γεωπολιτικών όσο και έναντι των οικονομικών και συναφών κινδύνων.
 
Με στόχο την εξασφάλιση μακροχρόνιας βιώσιμης ανάπτυξης της Κυπριακής οικονομίας, η ΟΕΒ καλεί τα καθ’ ύλην αρμόδια Πολιτειακά όργανα, να αξιολογούν διαρκώς οποιεσδήποτε προσφερόμενες επιλογές, που ενδεχομένως να μπορούν συμπληρωματικά και παράλληλα με τις δρομολογημένες αποφάσεις, να ενισχύσουν ή και να επιταχύνουν την ικανοποίηση αυτών των δύο θεμελιωδών αναγκών: Φθηνή ηλεκτρική ενέργεια και ασφάλεια προμήθειας.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

 Η ΟΕΒ ως ο βασικότερος συλλογικός φορέας εκπροσώπησης των Κυπριακών επιχειρήσεων, θα παρακολουθεί αδιάλειπτα τις εξελίξεις και ανάλογα με τα δεδομένα θα παρεμβαίνει δημόσια με τεκμηριωμένες θέσεις και εισηγήσεις. Μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος η βιώσιμη ανάπτυξη της πατρίδας.

 
1772
Thumbnail

Η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά με το Garmin Pay, το ‘’έξυπνο’’ ρολόι για γρήγορες και ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές - Πληρωμές χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

ad1mobile

Σε μια εποχή όπου οι επαφές μας πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σαφώς οι ανέπαφες συναλλαγές για τις καθημερινές μας πληρωμές έχουν την δική τους μεγάλη σημασία. 

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν η ιδέα να κάνεις τις καθημερινές σου πληρωμές γρήγορα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια χρησιμοποιώντας απλά το… ρολόι σου; Φυσικά και μπορείς. Η τεχνολογία προχωρά ραγδαία και αυτό που αναζητούμε όλοι είναι να κάνουμε την ζωή μας πιο απλή και πρακτική. 

Garmin Pay από Τράπεζα Κύπρου

Μετά το Apple Pay και το BoC Wallet app, η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά και φέρνει στην Κύπρο, το Garmin Pay, έναν καινοτόμο τρόπο πληρωμών μέσω smartwatch, σε συνεργασία με τη VISA.

Το Garmin Pay παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών VISA της Τράπεζας Κύπρου, να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές σε τερματικά POS, φορώντας το «έξυπνο» ρολόι Garmin και να έχουν τον έλεγχο των πληρωμών τους, κυριολεκτικά από τον καρπό του χεριού τους! 

Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

Ειδικά αν είσαι τύπος  που λατρεύεις τα σπορ, το fitness ή την τεχνολογία, το Garmin Pay είναι το ιδανικό για σένα. Και ομολογουμένως η καραντίνα ώθησε αρκετό κόσμο στο να ανακαλύψει την άθληση αλλά και τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και να τις κάνει μέρος της ζωής του. Έτσι λοιπόν η Τράπεζα Κύπρου μας προσφέρει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε και στην Κύπρο αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο πληρωμής. 

ad2mobile

Δεν είναι τυχαίο το timing αφού η Τρ. Κύπρου αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις ανάγκες μας και το πώς αλλάζουν ανά εποχή. Το ρολόι σου λοιπόν γίνεται πλέον το πορτοφόλι σου, και απολαμβάνεις ακόμη ασφαλέστερες συναλλαγές αφού μπορείς να μην αποθηκεύεις τον πραγματικό αριθμό της VISA σου. Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! Έξυπνα, ανέπαφα, απλά και γρήγορα. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com .

article 1