ΟΕΒ-ΙδΕΚ: Στις 16/12 η τελετή απονομής των Βραβείων Καινοτομίας

Η έρευνα και η καινοτομία επικροτούνται και αναδεικνύονται μέσω των θεσμών

Επιβραβεύουν για ακόμα μια χρονιά την καινοτομία και την έρευνα η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Σε μια λαμπρή τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία, οι καλύτερες, πιο καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται θα τύχουν τιμητικής διάκρισης. 

Ο διαγωνισμός για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας-ΟΕΒ, που έχει καταστεί πλέον θεσμός, στοχεύει στην ενδυνάμωση της κουλτούρας καινοτομίας και στη βελτίωση  της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Μέσω του θεσμού επιβραβεύονται οι καλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Φέτος θα απονεμηθούν τέσσερα Βραβεία, για τον Πρωτογενή Τομέα, τον Μεταποιητικό Τομέα, των Τομέα Υπηρεσιών και την Κοινωνική Καινοτομία. 

Κατά την φετινή τελετή θα απονεμηθούν επίσης τα Βραβεία Έρυνας – ΙδΕΚ, το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Διακεκριμένος Ερευνητής» στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής» στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής» στις Φυσικές Επιστήμες & Μηχανική και το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής» στις Επιστήμες Ζωής. 

Τα Βραβεία θα απονείμει στους νικητές η Α.Ε. η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κυρία Αννίτα Δημητρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

 
8034