ΟΦΣΕΑ: Νέο μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης Πολυδύναμου Λευκωσίας

Εντάχθηκε στο πλαίσιο του έργου Solidarity Network Nicosia In Action

Συνεχίζεται η διεύρυνση του Δικτύου Αλληλεγγύης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας προσθέτοντας ένα ακόμα μέλος στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα κοινωνικής προσφοράς, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου Solidarity Network Nicosia In Action για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσία, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκ μέρους του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, υπέγραψε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 το μνημόνιο συνεργασίας με τους εκπροσώπους της Οργάνωσης Φίλων και Συγγενών Εξαρτημένων Ατόμων (ΟΦΣΕΑ) ολοκληρώνοντας την διαδικασία ένταξής τους στο  Δίκτυο Αλληλεγγύης το οποίο συνεχίζει δυναμικά την διεύρυνσή του. 

>>> Διαβάστε επίσης: Έρχεται το Cytavision TV App - Τι θα προσφέρει <<<

τρσ

Υπενθυμίζεται πως το Δίκτυο συστήθηκε με σχετικό μνημόνιο συνεργασίας 35 αρχικών φορέων και οργανισμών τον Ιούνιο του 2021 και έκτοτε η διεύρυνσή του είναι εντυπωσιακή, αριθμώντας πλέον συνολικά 54 μέλη. 

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό της Νορβηγίας (Norway Grants) (85%) και από την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2021.

Το έργο υλοποιείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας 

 
7869