Η πρώτη σειρά μοίραζε ποσό των €3.339.503,34

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ και ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει τουλάχιστον €3.339.503,34

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Οι τυχεροί αριθμοί που αναδείχθηκαν στη σημερινή κλήρωση είναι οι: 2, 4, 22, 35, 41

και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός: 19

 
1300
Thumbnail

H Τράπεζα Κύπρου, βαδίζοντας σταθερά στη νέα εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, και πιστή στις δεσμεύσεις της θέτει σε εφαρμογή τα πρώτα προγράμματα εκπαίδευσης του κοινού. Στόχος είναι οι υφιστάμενοι πελάτες της, να μπορούν να χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους, το διαδίκτυο και τις ψηφιακές εφαρμογές της Τράπεζας, ούτως ώστε να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Τα προγράμματα εκπαίδευσης, ήταν ένας από τους κεντρικούς άξονες των δράσεων της Τράπεζας, που εξήγγειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος κ. Πανίκος Νικολάου.

ad1mobile

Σε πρώτη φάση μπαίνουν σε εφαρμογή προγράμματα εκπαίδευσης σε δύο μέρες. Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το πρωί 9:30π.μ-12:30μ.μ και την Τετάρτη 26/2 το απόγευμα στις 3:30μ.μ - 6:30μ.μ στα καταστήματα Σταυρού (0117) και Λατσιών (0109) στη Λευκωσία και στο κατάστημα Λινόπετρας (0333) στη Λεμεσό.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Στο καθένα από τα συγκεκριμένα καταστήματα θα υπάρχουν λειτουργοί εξυπηρέτησης, οι οποίοι θα έχουν ως στόχο την εκπαίδευση των υφιστάμενων πελατών -που είναι ήδη κάτοχοι κάρτας- ούτως ώστε να χρησιμοποιούν τις μηχανές ΑΤΜs για συναλλαγές στις οποίες Β όπως ανάληψη και κατάθεση μετρητών, και κατάθεση επιταγών. Το κοινό θα εκπαιδευτεί ακόμη να χρησιμοποιεί την 1bank για συναλλαγές που μέχρι σήμερα διεκπεραίωνε στο ταμείο όπως: ενημέρωση για την κίνηση λογαριασμού, μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών ή σε τρίτους, μεταφορά χρημάτων σε άλλες τράπεζες, πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας, παραγγελία βιβλιαρίου επιταγών.

Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα γίνεται ακόμη εγγραφή νέων συνδρομητών στην 1bank, αλλά και αιτήσεις για χρεωστική κάρτα σε υφιστάμενους πελάτες που δεν έχουν, για διευκόλυνση των συναλλαγών τους μέσω ΑΤΜ.

ad2mobile

Στα εν λόγω καταστήματα, θα υπάρχει και ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο θα δίνεται στους πελάτες, καθώς και προβολή σχετικών video στις οθόνες. Η Τράπεζα Κύπρου προγραμματίζει σειρά προγραμμάτων εκπαίδευσης, τα οποία θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

Χ                       

article 1