Οι μαγικές λέξεις σε ένα βιογραφικό που το κάνουν να πετάει

Αν θέλετε να φτάσει το CV σας πολύ μακριά, φροντίστε να τις συμπεριλάβετε

Πριν φτάσετε να δείξετε τη θερμή χειραψία και το πιο πλατύ σας χαμόγελο στη συνέντευξη για δουλειά, πρέπει να διαβείτε αναγκαστικά από τις Συμπληγάδες της επιλογής του βιογραφικού.

Μόνο αν περάσει εξάλλου το βιογραφικό από τον αδυσώπητο πρώτο έλεγχο θα προσγειωθείτε στη συνέντευξη.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Κι έτσι πρέπει να είναι όλα όπως οφείλουν. Πώς όμως οφείλουν; Όπως μας λέει το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, το κέντρο σταδιοδρομίας BEAM δηλαδή, το πανεπιστημιακό τμήμα διασύνδεσης που βοηθά τους φοιτητές του να βρουν δουλειά, το βιογραφικό πρέπει να περιέχει και μερικές λέξεις-κλειδιά που κάνουν πάντα καλή εντύπωση στα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού.

Τόσο καλή εντύπωση που γεννούν προσδοκίες και όλοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά αυτούς τους υποψήφιους. Οι λέξεις δεν είναι βέβαια πανάκεια, καθώς πρέπει όλο το βιογραφικό να είναι φροντισμένο και σωστά συνταγμένο, μπορούν ωστόσο να δημιουργήσουν ένα κλίμα υπέρ σου.

Ποιες είναι αυτές; «Λειτουργικές περιγραφές» τις αποκαλούν και πρόκειται για ενεργητικά ρήματα που δείχνουν τα επαγγελματικά κατορθώματα, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Σημειώστε:

Αύξησα

Κατάφερα

Επέβλεψα

Ανέπτυξα

Προσάρμοσα

Έλυσα

Έπεισα

Δίδαξα

Διηύθυνα

Διαχειρίστηκα

Εκτέλεσα
 

***Αν ψάχνετε δουλειά, στo ergodotisi.com, την κορυφαία ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δεκάδες νέες θέσεις εργασίας ανά κατηγορία και ανά επαρχία. Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

 
3294
Thumbnail