Οι παραλίες της Αγίας Νάπας πληρούν όλα τα κριτήρια της CYMEPA

Οι παραλίες της Αγίας Νάπας, πληρούν όλα τα κριτήρια του Εθνικού Κριτή της CYMEPA

Οι παραλίες της Αγίας Νάπας, πληρούν όλα τα κριτήρια του Εθνικού Κριτή της CYMEPA.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Εθνικός Κριτής της CYMEPA, που είναι ο αρμόδιος φορέας για την απονομή της «Γαλάζιας Σημαίας», διενήργησε χθες Πέμπτη 30 Ιουλίου, εντατικό έλεγχο σε όλες τις παραλίες της Αγίας Νάπας».
 
Ο αρμόδιος φορέας «διαπίστωσε ιδοίς όμμασι ότι τηρούνται κατά γράμμα όλα τα κριτήρια που έθεσε ο Εθνικός Κριτής για καθαρές και ασφαλείς παραλίες όπως είναι η ποιότητα των νερών κολύμβησης, η ασφάλεια και η παροχή υπηρεσιών (τουαλέτες, αποδυτήρια κλπ), οι σημάνσεις και οι προσβάσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες στις παραλίες».

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε «ότι αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας εφαρμόζει όλα τα κριτήρια του θεσμού και ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από πλευράς του Δήμου και δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλες οι παραλίες μας βραβεύονται με «Γαλάζια Σημαία».
 
Πρόσθεσε πως «ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει την προσπάθεια έτσι ώστε οι παραλίες να παραμείνουν καθαρές και ασφαλείς τόσο για τους δημότες όσο και για τις χιλιάδες των επισκεπτών».

(ΚΥΠΕ/Φανίτσα Ζαννέττου)

 
2065
Thumbnail