Οι συμμετέχοντες του Santa Run Nicosia μοίρασαν παιδικά χαμόγελα

Ξεκινώντας από διάφορα σημεία της Λευκωσίας κατέφθασαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο Santa Run Nicosia, αφού εκατοντάδες δρομείς και μη, περπάτησαν, έτρεξαν και ποδηλάτησαν για τα παιδιά με καρκίνο του Ιδρύματος Ελπίδα.

Το RunNicosia διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τη φιλανθρωπική δρομική εκδήλωση “Santa Run” στις 26 Δεκεμβρίου 2021, με κύριο Χορηγό την Infocredit Group, και άλλους φορείς της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ξεκινώντας από διάφορα σημεία της Λευκωσίας κατέφθασαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες με κόκκινες φανέλες, όπου τραγούδησαν τα κάλαντα στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Έπειτα, συνέχισαν την πορεία τους στα στενά της παλιάς Λευκωσίας, με στάση στην πλατεία Φανερωμένης για ζεστό κρασί που προσφέρει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Λήδρας και Ονασαγόρου, στην πλατεία Ελευθερίας μέσω της οδού Ονασαγόρου και με τελικό σταθμό τη Λεωφόρο Μακαρίου όπου και τους προσφέρθηκε ζεστή σούπα και ποτά υπό τη μουσική υπόκρουση του συγκροτήματος Tanglatino.

Στόχος της εκδήλωσης, σημειώνεται, ήταν η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Ελπίδα, το οποίο στηρίζει το “κάθε παιδί να βγει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέψουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί”.

Όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές και εταιρικές εισφορές δόθηκαν στο Ίδρυμα Ελπίδα.

Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν ακόμα να κάνουν την εισφορά τους στον λογαριασμό του εράνου. Ο έρανος λήγει στις 4 Ιανουαρίου 2022.
Τράπεζα: RussianCommercialBank
Beneficiary Name: Σύνδεσμος Ελπίδα
Αccount number: 002528003
ΙΒΑΝ: CY22126000000000000002528003
Αριθμός Εράνου:Ν.Π.73/2021υπέρ του Συνδέσμου Ελπίδα για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία

ΚΥΠΕ

 
6788
Thumbnail