Οικιστικά οικόπεδα στο Αβδελλερό, για επένδυση με χαμηλό ρίσκο

Σε προνομιακή θέση με εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις ανέσεις

Σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές της επαρχίας της Λάρνακας, εντοπίσαμε 13 νέα οικιστικά οικόπεδα σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές, τα οποία διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate

Τα 13 οικιστικά οικόπεδα βρίσκονται στο Αβδελλερό και αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε γη. Είναι ιδανικά για ανέγερση κατοικίας ή/και κατοικιών και αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για οικογένειες, νεαρά ζευγάρια, αλλά και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Παράλληλα και με δεδομένο ότι το Αβδελλερό έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές και διατηρεί εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με άλλες περιοχές της επαρχίας Λάρνακας, οι προτάσεις της Altamira Real Estate, κεντρίζουν το ενδιαφέρον όσων θέλουν να επενδύσουν σε γη με χαμηλό ρίσκο.

Προνομιακή θέση με εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις ανέσεις

Τα 13 οικόπεδα που διαθέτει η Altamira Real Estate, βρίσκονται σε προνομιακή τοποθεσία. Απέχουν μόλις 5 λεπτά από τον Δήμο Αραδίππου και μόλις 10 λεπτά από τον Δήμο Λάρνακας. Διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις για όλες τις καθημερινές ανάγκες και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Συγκεκριμένα, τοποθετούνται σε απόσταση μόλις 700 μέτρων από το κέντρο της κοινότητας και σε απόσταση 400 μέτρων από τον συνδετικό δρόμο Αραδίππου-Αθηένου.

Στα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα καταγράφεται ότι έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, καταστήματα και τράπεζες. Επιπλέον, η εγγύτητα τους στον αυτοκινητόδρομο καθιστά τα συγκεκριμένα οικόπεδα ιδανική επιλογή για πολίτες που εργοδοτούνται σε άλλες επαρχίες.

Τα οικόπεδα διαθέτουν εμβαδόν που κυμαίνεται μεταξύ 520 τ.μ. και 656 τ.μ. ενώ υπάρχει Συμφωνία Διανομής η οποία τα προσδιορίζει στον διαχωρισμό. Να σημειωθεί πως εμπίπτουν στην Πολεοδομική Ζώνη Η3 η οποία επιτρέπει ποσοστό κάλυψης 35% και Συντελεστή Δόμησης 60%. Παράλληλα, η διαδικασία αγοράς και οικοδόμησής τους δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες οικοπεδοποίησης του διαχωρισμού γης, έχουν πληρωθεί όλα τα δικαιώματα στις δημόσιες αρχές, ενώ η τιτλοποίησή τους είναι καθαρά θέμα διαδικασίας. 

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10:00 το πρωί

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

 
7926