Όμιλος Δάνος: Τιμητική διάκριση στην 20η Prodexpo Athens 2019

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου

Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ - an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE ήταν για άλλη μια χρονιά υπερήφανος χορηγός της 20ης Prodexpo Athens 2019 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί εμπειρογνώμονες, αλλά και διαχειριστές ακίνητης περιουσίας μεγάλων οργανισμών και τραπεζών παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Ελληνικής Αγοράς Ακινήτων και έδωσαν τις δικές τους προτάσεις για το πως μπορεί η ανάπτυξη και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο ιδρυτής και εμπνευστής του συνεδρίου Συμεών Τσομώκος, Πρόεδρος της Τσομώκος Α.Ε. επιχείρησε μια αναδρομή στην σταθερή παρουσία του θεσμού τα 20 προηγούμενα χρόνια, τόσο σε καλές, όσο και σε λιγότερο καλές εποχές.

Έκανε, δε, ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη στη Prodexpo εταιριών αλλά και ανθρώπων όπως οι κύριοι Παναγιώτης Δανός, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, στον οποίο και παρέδωσε τιμητικό επετειακό αγαλματίδιο και Γιάννης Παρασκευόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE.

 
1772
Thumbnail

Η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά με το Garmin Pay, το ‘’έξυπνο’’ ρολόι για γρήγορες και ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές - Πληρωμές χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

ad1mobile

Σε μια εποχή όπου οι επαφές μας πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σαφώς οι ανέπαφες συναλλαγές για τις καθημερινές μας πληρωμές έχουν την δική τους μεγάλη σημασία. 

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν η ιδέα να κάνεις τις καθημερινές σου πληρωμές γρήγορα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια χρησιμοποιώντας απλά το… ρολόι σου; Φυσικά και μπορείς. Η τεχνολογία προχωρά ραγδαία και αυτό που αναζητούμε όλοι είναι να κάνουμε την ζωή μας πιο απλή και πρακτική. 

Garmin Pay από Τράπεζα Κύπρου

Μετά το Apple Pay και το BoC Wallet app, η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά και φέρνει στην Κύπρο, το Garmin Pay, έναν καινοτόμο τρόπο πληρωμών μέσω smartwatch, σε συνεργασία με τη VISA.

Το Garmin Pay παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών VISA της Τράπεζας Κύπρου, να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές σε τερματικά POS, φορώντας το «έξυπνο» ρολόι Garmin και να έχουν τον έλεγχο των πληρωμών τους, κυριολεκτικά από τον καρπό του χεριού τους! 

Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

Ειδικά αν είσαι τύπος  που λατρεύεις τα σπορ, το fitness ή την τεχνολογία, το Garmin Pay είναι το ιδανικό για σένα. Και ομολογουμένως η καραντίνα ώθησε αρκετό κόσμο στο να ανακαλύψει την άθληση αλλά και τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και να τις κάνει μέρος της ζωής του. Έτσι λοιπόν η Τράπεζα Κύπρου μας προσφέρει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε και στην Κύπρο αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο πληρωμής. 

ad2mobile

Δεν είναι τυχαίο το timing αφού η Τρ. Κύπρου αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις ανάγκες μας και το πώς αλλάζουν ανά εποχή. Το ρολόι σου λοιπόν γίνεται πλέον το πορτοφόλι σου, και απολαμβάνεις ακόμη ασφαλέστερες συναλλαγές αφού μπορείς να μην αποθηκεύεις τον πραγματικό αριθμό της VISA σου. Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! Έξυπνα, ανέπαφα, απλά και γρήγορα. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com .

article 1