Όμιλος Δάνος: Τιμητική διάκριση στην 20η Prodexpo Athens 2019

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου

Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ - an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE ήταν για άλλη μια χρονιά υπερήφανος χορηγός της 20ης Prodexpo Athens 2019 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί εμπειρογνώμονες, αλλά και διαχειριστές ακίνητης περιουσίας μεγάλων οργανισμών και τραπεζών παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Ελληνικής Αγοράς Ακινήτων και έδωσαν τις δικές τους προτάσεις για το πως μπορεί η ανάπτυξη και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο ιδρυτής και εμπνευστής του συνεδρίου Συμεών Τσομώκος, Πρόεδρος της Τσομώκος Α.Ε. επιχείρησε μια αναδρομή στην σταθερή παρουσία του θεσμού τα 20 προηγούμενα χρόνια, τόσο σε καλές, όσο και σε λιγότερο καλές εποχές.

Έκανε, δε, ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη στη Prodexpo εταιριών αλλά και ανθρώπων όπως οι κύριοι Παναγιώτης Δανός, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, στον οποίο και παρέδωσε τιμητικό επετειακό αγαλματίδιο και Γιάννης Παρασκευόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE.

 
985
Thumbnail

Στην Grant Thornton Kύπρου απονεμήθηκε η πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας (Business Integrity Forum - BIF) που έχει συσταθεί στην Κύπρο από την οργάνωση Cyprus Integrity Forum (CIF).

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Σε ανακοίνωσή της, η Cyprus Integrity Forum αναφέρει ότι σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Σταύρος Ιωάννου, παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Cyprus Integrity Forum, Μάριο Σκανδάλη.
 
Κατά την παραλαβή, ο κ. Ιωάννου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «για την Grant Thornton, είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι οποιεσδήποτε ενέργειες που γίνονται από εμάς να έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και κατ’ επέκταση την κοινωνία μας».
 
Το Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από εταιρείες και έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του που επιθυμούν να πετύχουν όσο το δυνατό ψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικής ακεραιότητας, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που προάγουν τη διαφάνεια και υπευθυνότητα.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Μέλη του προγράμματος γίνονται εταιρείες οι οποίες έχουν αξιολογηθεί για την εφαρμογή καλών πρακτικών κατά της διαφθοράς.

ad2mobile

Μέχρι στιγμής, στο Φόρουμ συμμετέχουν οι: PwC, Deloitte, Ernst & Young, KPMG, Ancoria Bank, Τράπεζα Κύπρου και το νέο μας μέλος Grant Thornton.

ΚΥΠΕ

article 1