Online shopping και delivery προσφέρει η υπεραγορά «Αθηαινίτης»

Οι περιοχές που προσφέρεται η υπηρεσία, το κόστος και οι σκέψεις για επέκταση του μέτρου

Την ευκαιρία σε καταναλωτές που αδυνατούν για οποιοδήποτε λόγο να μεταβούν στην υπεραγορά και να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους, δίδει μέσω delivery και online shopping η Υπεραγορά «Αθηαινίτης» στην Παλλουριώτισσα.

Όπως ανέφερε στην Brief, ο εκ των Διευθυντών της Υπεραγοράς, Μαρίνος Χατζηχριστοφή, «σκοπός μας είναι, μέσω αυτής της υπηρεσίας, να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν, για οποιονδήποτε λόγο, να μεταβούν στην υπεραγορά για να κάνουν τις αγορές τους, να κάνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους με κατ’ οίκον διανομή με delivery από εταιρεία ταξί».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηχριστοφή, μέσω της υπηρεσίας, η οποία άρχισε να εφαρμόζεται από την περασμένη Παρασκευή (20/3), οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους για ψώνια μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Επίσης, είπε, η υπεραγορά προσφέρει και την υπηρεσία του live shopping, κατόπιν διευθέτησης ώρας μεταξύ υπαλλήλου και καταναλωτή, μέσω Skype και Messenger, για όλους όσοι αποστείλουν αίτημα φιλίας στο «Athienitis Supermarket Pallouriotissa». Όπως εξήγησε, ένας υπάλληλος της υπεραγοράς θα κρατά το tablet πάνω στο καροτσάκι της αγοράς, ούτως ώστε ο καταναλωτής να μπορεί σε πραγματικό χρόνο (live) να βλέπει όλα τα προϊόντα και να κάνει τις επιλογές του

Αφότου ο καταναλωτής ολοκληρώσει τις αγορές του, συνέχισε, ο υπάλληλος θα πηγαίνει στο ταμείο, θα γίνεται η τιμολόγηση και ο καταναλωτής θα πληρώνει μέσω πιστωτικής κάρτας.

Σε σχέση με την μεταφορά των προϊόντων στις κατοικίες των καταναλωτών ο κ. Χατζηχριστοφή ανέφερε πως, «υπάρχει συμφωνία για μεταφορά των τροφίμων και των υπολοίπων αγαθών μέσω ταξί σε προάστια της Λευκωσίας», διευκρινίζοντας, παράλληλα, πως η υπηρεσία αυτή δεν προσφέρεται για ολόκληρη την επαρχία Λευκωσίας.

Ερωτηθείς, εξάλλου, σε ποιες περιοχές της Λευκωσίας γίνεται delivery διευκρίνισε πως η υπηρεσία προσφέρεται μόνο σε περιοχές που είναι κοντά στην υπεραγορά, όπως παραδείγματος χάριν ο Στρόβολος, ο Άγιος Δομέτιος, η Ανθούπολη και η Παλλουριώτισσα».

Κληθείς να αναφέρει ποια είναι η επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές για την κατ’ οίκον διανομή ψωνίσματος, ο κ. Χατζηχριστοφή είπε πως η χρέωση έχει συμφωνηθεί στα 5 ευρώ ανά ψώνισμα.

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<

Ερωτηθείς, ακόμη, για το κατά πόσο είναι εφικτή η διανομή προϊόντων και σε άλλες περιοχές πέραν των όσων βρίσκονται κοντά στην υπεραγορά, ο κ. Χατζηχριστοφή, αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, εντούτοις, τόνισε πως αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από την εταιρεία ταξί με την οποία συνεργάζεται η υπεραγορά, σημειώνοντας ότι «σε περιοχές μακριά από την υπεραγορά η χρέωση, εάν και εφόσον μπορεί το ταξί να κάνει διανομή, θα είναι μεγαλύτερη».

Κληθείς, τέλος, εάν γίνονται σκέψεις επέκτασης της υπηρεσίας αυτής και στην υπεραγορά «Αθηαινίτης» στο Nicosia Mall, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν κι άλλες περιοχές, ο κ. Χατζηχριστοφή δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σημειώνοντας, ωστόσο, πως για την ώρα η υπηρεσία προσφέρεται μόνο στην υπεραγορά Παλλουριώτισσας. 
 

Μάριος Αδάμου
 
1505
Thumbnail

Μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας, διευκολύνοντας έμπρακτα τους ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες της, να ανταπεξέλθουν στις πρωτόγνωρες και δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνει η εξάπλωση του κορωνοϊού Covid -19, θέτει σε εφαρμογή η Alpha Bank Cyprus Ltd, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια έκδοσης του Διατάγματος Αναστολής Δόσεων Δανείων από το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο αναστέλλεται η υποχρέωση καταβολής δόσεων για πιστωτικές διευκολύνσεις, η Alpha Bank Cyprus Ltd προχωρά στην ενημέρωση των Πελατών της, Ιδιωτών και Επιχειρήσεων για την προώθηση των σχετικών αιτημάτων στην Τράπεζα.
 
Στο πλαίσιο αυτό, προστίθεται, έχει διαμορφωθεί ο κατάλληλος μηχανισμός για την αξιολόγηση των αιτήσεων, ώστε με αμεσότητα και υπευθυνότητα να παρέχονται οι απαραίτητες ενημερώσεις και απαντήσεις στους Πελάτες. Επίσης, η Τράπεζα είναι σε διαρκή ετοιμότητα και επικοινωνία με τους Επιχειρηματίες Πελάτες της που δραστηριοποιούνται σε κλάδους της οικονομίας που έχουν πληγεί από την πανδημία, με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό τυχόν έκτακτων αναγκών και την παροχή αξιόπιστων και εξατομικευμένων λύσεων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ad1mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Ταυτόχρονα, η Alpha Bank Cyprus Ltd εναρμονίζεται πλήρως με τα μέτρα που εξαγγέλλονται και τον σχεδιασμό που έχει θέσει σε εφαρμογή για την προστασία της υγείας των Πελατών και των Εργαζομένων της και επικοινωνεί με τους Πελάτες της, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε Κατάστημά της.  
 
Επίσης, αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ, η Τράπεζα προτρέπει για τη χρήση των εναλλακτικών δικτύων που διαθέτει και ενθαρρύνει την εγγραφή στην ηλεκτρονική υπηρεσία Alpha Express Banking, με δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας. Τέλος, με στόχο να συμβάλει ενεργά στην ομαλή πληρωμή των επιδομάτων που παραχωρούνται από το Κράτος, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας, η Alpha Bank Cyrpus Ltd καλεί τους δικαιούχους Πελάτες της να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στην Τράπεζα, για τον συγκεκριμένο σκοπό.
 
Με συνέπεια και υπευθυνότητα, τα Στελέχη και οι Εργαζόμενοι της Alpha Bank Cyprus Ltd βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των Πελατών της, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της κρίσης και την επάνοδο στη σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη, καταλήγει η ανακοίνωση της τράπεζας.

(ΚΥΠΕ)

article 1