Το Open Day για Πιλότους είναι μία ιδανική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία πρόσληψης

Η Emirates θα πραγματοποιήσει Open Day στην Αθήνα με σκοπό να προσλάβει έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους πιλότους. Οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους πιλότους θα γίνουν στις 11 Σεπτεμβρίου στις 10π.μ. και στις 2 μ.μ. και στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10π.μ. ακριβώς, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, στη Λεωφόρο Συγγρού 89-93, 11745 στην Αθήνα.

Το Open Day για Πιλότους είναι μία ιδανική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία πρόσληψης, να γνωρίσουν την ομάδα της Emirates και να ενημερωθούν σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η αεροπορική, και για τη ζωή και τη δουλειά στο Ντουμπάι.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Οι πιλότοι μπορούν να επισκεφτούν τις ενημερωτικές συνεδρίες χωρίς προηγούμενη εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταφθάσουν στο σημείο την ώρα που ξεκινάει η ενημερωτική συνάντηση και να την παρακολουθήσουν. Η Emirates προσκαλεί επίσης και τους συζύγους των πιλότων στις παρουσιάσεις για να μάθουν πληροφορίες για τη ζωή στο Ντουμπάι, τα σχολεία – εάν έχουν παιδιά- και ό,τι άλλο αφορά την οικογενειακή ζωή στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που δεν μπορούν να παρευρεθούν τις ημέρες των συνεδρίων αλλά ενδιαφέρονται για να εξελίξουν την καριέρας τους με την Emirates μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εδώ.

Οφέλη ως πιλότοι της Emirates
Ως πιλότοι της Emirates, οι υποψήφιοι διαμένουν σε έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς και επιχειρηματικούς κόμβους του κόσμου
– το Ντουμπάι, και έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα οφέλη που συνδέονται με το νέο αυτό ρόλο. Συγκεκριμένα:

  • Ανταγωνιστικό μισθό χωρίς φόρους στο Ντουμπάι
  • Διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία στο κέντρο της πόλη (διαμέρισμα / μονοκατοικία)
  • Ασφάλιση ζωής, ατυχήματος, ασθένειας και οδοντιατρική κάλυψη
  • Συνολικό επίδομα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για παιδιά ηλικίας 4 έως 19 ετών
  • Ετήσια άδεια 42 ημερολογιακών ημερών (για επιβατικές πτήσεις)
  • Παραλαβή από και προς το αεροδρόμιο από το σπίτι στο Ντουμπάι
  • Δυνατότητα για ετήσιο μπόνους
  • Ένα «δωρεάν» ετήσιο εισιτήριο για τον πιλότο και την οικογένειά του
  • Ταξιδιωτικές παροχές για τον πιλότο, την οικογένεια και φίλους
  • Platinum εκπτωτική κάρτα για περισσότερα από 600 καταστήματα και υπηρεσίες στο Ντουμπάι και το εξωτερικό

Η Emirates παρέχει επίσης θέσεις εργασίας όπως Εκπαιδευτές Πτήσεων και Επικεφαλής Εκπαίδευσης, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες στους πιλότους που θέλουν να ενισχύσουν τη καριέρα τους.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Η Emirates διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους της βιομηχανίας με περισσότερα από 270 επιβατικά αεροσκάφη Airbus A380 ή Boeing 777. Η Emirates πετά καθημερινά και απευθείας από Αθήνα στο Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη. Η Emirates θα συνεχίσει να αυξάνει το μέγεθος του στόλου της και να επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο φτάνει ήδη σε 158 προορισμούς, σε 85 χώρες και στις έξι ηπείρους.

 
1209
Thumbnail

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία Smart Home ανέδειξε ο γενικός διευθυντής της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του καινοτόμου συστήματος αυτοματισμού Cockpit στα μέλη του Συνδέσμου Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου (ΣΕΗΚ).

ad1mobile

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, στα γραφεία του ΣΕΗΚ, στην παρουσία μεγάλου αριθμού ηλεκτρολόγων από όλη την Κύπρο. Τα μέλη του Συνδέσμου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τεχνολογία Smart Home, την οποία εισήγαγε στην Κύπρο η NEDECO Electronics Ltd σε συνεργασία με την Cockpit Σλοβενίας, προτείνοντας στους Κυπρίους έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο έξυπνο και πιο λειτουργικό.

Το σύστημα αυτοματισμού Cockpit, το οποίο αποτελείται από μία πλειάδα λειτουργικών μονάδων και αισθητήρων, επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει μέσα από την οθόνη του smart phone ή tablet του, απ’ όπου και αν βρίσκεται, τον οικιακό φωτισμό, τις ηλεκτρικές συσκευές, τον θερμοσίφωνα, τα ηλεκτρικά blinds, τις ηλεκτρικές γκαραζόπορτες, όπως επίσης κλιματιστικές μονάδες, αισθητήρες κίνησης–θερμοκρασίας–φωτισμού, θερμοστάτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Τα μέλη του ΣΕΗΚ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιτόπου πώς γίνεται η εγκατάσταση του συστήματος, αλλά και να ενημερωθούν για τη λειτουργία του. Το Cockpit χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία Z - Wave που θεωρείται η κορυφαία σε συστήματα αυτού του είδους, με πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων τεχνολογιών. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ενσύρματα συστήματα αυτοματισμού, πρόκειται για ένα πιο οικονομικό και πιο πρακτικό μέσο, καθώς μπορεί να εγκατασταθεί σε νέα, αλλά και υφιστάμενα σπίτια και γραφεία, χωρίς να χρειάζεται ειδική καλωδίωση ή άλλες πρόνοιες.

x

Αναφερόμενος στα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Smart Home, που καθιστούν εξαιρετικά χρήσιμη την εφαρμογή της στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, ο κ. Ράφτης τόνισε ότι η εν λόγω τεχνολογία συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου, πόρων και ενέργειας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής μας. Όπως πρόσθεσε, «ολοένα και περισσότεροι Κύπριοι εντάσσουν στην καθημερινότητά τους την τεχνολογία Smart Home, επιλύοντας σημαντικά προβλήματα, όπως το πότισμα του κήπου κατά την απουσία τους και το θέμα της ασφάλειας, ενώ η εφαρμογή της είναι στα άμεσα πλάνα της πολιτείας και των τοπικών Αρχών, προκειμένου οι πόλεις μας να καταστούν “έξυπνες”».

ad2mobile

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων και αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο. Ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς, τη CYTA, την Epic και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

article 1