Όταν τα παιδιά χορεύουν…  Ζωντανεύει η Παράδοση μας!

Δεύτερη Ημερίδα Χορού Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Λεμεσού

Το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λεμεσού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Ημερίδα Χορού με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού που γιορτάζεται στις 29 Απριλίου.  

Στόχος της ημερίδας είναι η ενθάρρυνση και η στήριξη της διδασκαλίας του παραδοσιακού χορού στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως θεματική ενότητα του Αναλυτικού Προγράμματος της Φυσικής Αγωγής και αναγκαίο μέρος μιας γενικότερης παιδείας, αλλά και ως πολύτιμης πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιδίωξη της Ημερίδας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη σημασία του χορού γενικότερα στη ζωή μας.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Η Ημερίδα Χορού διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού και το Δήμο Λεμεσού και στηρίζεται από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, την Αστυνομία Κύπρου  - Τμήμα Τροχαίας και την Πολιτική Άμυνα.

Η 2η Ημερίδα Χορού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού, 9:00 – 12:30, και τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστα Χαμπιαούρη.

 
5143