Παν. Κύπρου: Δεκτές από σήμερα οι αιτήσεις Εθνοφρουρών

Όλες οι πληροφορίες

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου,ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι δέχεται αιτήσεις από εθνοφρουρούς, οι οποίοι παρακάθησαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις το 2020 και θα είναι έτοιμοι να φοιτήσουν τον Σεπτέμβριο του 2021.

Οι εθνοφρουροί, οι οποίοι έχουν ίση ή υψηλότερη βαθμολογία από τον τελευταίο εισακτέο της τελευταίας κατανομής του 2020, του Προγράμματος που επιθυμούν να εισαχθούν και έχουν παρακαθίσει στα απαιτούμενα μαθήματα του αντίστοιχου Πλαισίου Πρόσβασης, σύμφωνα με τον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων 2020, θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται στην κατηγορία «Ανακοινώσεις» της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου : http://www.ucy.ac.cy/aasw από σήμερα Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020.

>>> Διαβάστε επίσης: Όλοι άνω των 18 πρέπει να έχουν Φορολογική Ταυτότητα (Διαδικασία) <<<

Οι βαθμολογίες και τα πλαίσια πρόσβασης βρίσκονται, επίσης, αναρτημένα στην πιο πάνω ιστοσελίδα καθώς και στην ηλεκτρονική αίτηση. Όσοι πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια θα τους προσφέρεται αυτόματα η θέση.

Επισημαίνεται πως δικαίωμα διεκδίκησης θέσης έχουν είτε οι εθνοφρουροί οι οποίοι εξασφάλισαν θέση με την Α’ κατανομή το 2020 και επιθυμούν να τη βελτιώσουν ή εθνοφρουροί οι οποίοι δεν έχουν εξασφαλίσει θέση με την Α’ κατανομή.

 
2464
Thumbnail