Παρουσιάστηκε η νεοσύστατη Philip Morris Cyprus (ΦΩΤΟ)

Η Philip Morris Cyprus απασχολεί άμεσα κι έμμεσα 100 εργαζόμενους

Η παρουσίαση της νεοσύστατης Philip Morris Cyprus, θυγατρική της Philip Morris International (PMI) στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου, σε μία εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

Τα στελέχη της Philip Morris Cyprus μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και της επιστήμης που υποστηρίζουν τα εναλλακτικά προϊόντα θέρμανσης καπνού. Ταυτόχρονα, ανέφεραν πως η Κύπρος έχει αγκαλιάσει αυτά τα προϊόντα στην πράξη, καθώς 50.000 ενήλικοι καπνιστές ήδη έχουν υιοθετήσει τα προϊόντα θέρμανσης καπνού και έχουν διακόψει το κάπνισμα.

ωψεχΔςΔΔΑςΔ

Η Philip Morris Cyprus απασχολεί άμεσα κι έμμεσα 100 εργαζόμενους που εργάζονται με προσήλωση για την υλοποίηση του οράματος της PMI για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Από το 2008, η PMI έχει επενδύσει συνολικά πάνω από 9 δισεκατομμύρια δολάρια στην Έρευνα και Ανάπτυξη καθώς και την επιστημονική τεκμηρίωση αυτών των προϊόντων. 

τωγρφεδδςδςδ

Ο Γενικός Διευθυντής της Philip Morris Cyprus, κ. Σταύρος Δρακουλαράκος, δήλωσε πως «η κοινωνία μπορεί να αλλάξει μόνο όταν ο κάθε ένας από εμάς κάνει τη μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο. Για αυτό το λόγο, πριν ζητήσουμε από τους άλλους να αλλάξουν, πρώτοι αλλάζουμε εμείς. Σε αυτό πιστεύουμε, εμείς, οι άνθρωποι της Philip Morris Cyprus.  Η αρχή έγινε. Η Κύπρος ξεκινά τη μεγάλη, θετική αλλαγή. Με οδηγό την επιστήμη και όχημα την τεχνολογία, προχωράμε προς έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο. Και το κάνουμε όλοι μαζί, προς το καλύτερο».

βωφψεαδδδαεφ

 
8014