Ποδηλασία 143 χιλιομέτρων για φιλανθρωπικό σκοπό

Ξεκινώντας από το χωριό Αυδήμου 30 περίπου ποδηλάτες και διένυσαν 143 χιλιόμετρα

Η ποδηλασία τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη.
Φιλανθρωπική ποδηλασία πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/10), με σκοπό την οικονομική στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».  

Η ποδηλασία διοργανώθηκε από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων και τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, Major General Rob Thomson. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Ξεκινώντας από το χωριό Αυδήμου, οι 30 περίπου ποδηλάτες, διένυσαν 143 χιλιόμετρα, περνώντας από τις κοινότητες στις περιοχές των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου και Δεκέλειας, καταλήγοντας στον Αστυνομικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου Αμμοχώστου. Σε όλες τις στάσεις, τους ποδηλάτες υποδέχονταν παιδάκια που στηρίζει ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή, καθώς και εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

 Στη λήξη, οι εκπρόσωποι και των δύο Συνδέσμων εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες τόσο προς τους διοργανωτές της εκδήλωσης, όσο και προς όλες τις κοινότητες, τα τοπικά οργανωμένα σύνολα και τις εταιρείες που στήριξαν την όλη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οικονομική στήριξη των Συνδέσμων και κατ’ επέκταση όλων όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο.  

Κατά την εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής όπως ορίζει το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 
2457
Thumbnail