Δρομολογεί απολύσεις

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε ότι ξεκινά συνομιλίες με τα συνδικάτα για την περικοπή έως και 1.900 θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, περιλαμβανομένων άνω των 700 πιλότων.

Η εταιρεία είχε ήδη ανακοινώσει τον περασμένο μήνα ότι θα απολύσει έως και 4.500 υπαλλήλους της, δηλαδή το 30% του προσωπικού.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η διοίκηση ανέφερε ότι η κίνησή της υπαγορεύεται από το πλήγμα στην αεροπλοΐα από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι εξετάζει το κλείσιμο των βάσεών της στα αεροδρόμια Στάνστεντ του Λονδίνου, Σάουθεντ της ΝΑ Αγγλίας και Νιουκάστλ.

Υπενθυμίζεται ότι η British Airways έχει ανακοινώσει την απόλυση 12.000 εργαζομένων και οι Virgin Atlantic και Ryanair την απόλυση περίπου 3.000 υπαλλήλων η καθεμία.

ΚΥΠΕ-Αθανάσιος Γκαβός

 
1967
Thumbnail

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο και το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προκηρύσσει για πλήρωση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τις ακόλουθες θέσεις για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στα εξής Προγράμματα Σπουδών:

ad1mobile
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΒΙΟΗΘΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)

και στις εξής Θεματικές Ενότητες για Διδακτορικά Προγράμματα:

 

  • ΔΣΘΕΕ795 Μεθοδολογία της Έρευνας (χειμερινό εξάμηνο)
  • ΔΣΘΕΕ796 Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (εαρινό εξάμηνο)

​​​​​​Τα προσόντα και τα καθήκοντα των μελών Σ.Ε.Π. περιγράφονται στη σχετική προκήρυξη των θέσεων, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/y89jhlmw.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ, https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και άρχισαν την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 13:00.

ad2mobile

Οι ενδιαφερόμενοι σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού  στο [email protected]

 

article 1