Πώς η Flexfin μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση-ιστορίες πελατών

Παραδείγματα εταιρειών που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τις Flexfin και έχουν επωφεληθεί από αυτές αντλώντας ρευστότητα

‘’Η νέα συνεργασία που είχαμε ξεκινήσει δοκιμαστικά με την Flexfin, εν τέλει έγινε αναγκαία για την επιβίωση μας’’, λόγω των πιέσεων της καραντίνας ανέφερε ο κ. Ανδρέας Θεοδοσίου, Managing Director της εταιρείας Toptown Services Limited, όταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο για την συνεργασία που έχει η εταιρεία του με την Flexfin

Όταν ένα στέλεχος εταιρείας πιστοποιεί ουσιαστικά τη συμβολή μιας συνεργασίας  στην επιβίωση της, τότε τα πολλά λόγια είναι ίσως περιττά. 

>>> Διαβάστε επίσης: Πάμε για τοπικά lockdown και περιορισμούς στις μετακινήσεις; <<<

Κάθε σοβαρή εταιρεία που δουλεύει σωστά και επαγγελματικά, όταν αναζητά κάποιες νέες συνεργασίες σαφώς και θα ψάξει πληροφορίες και εμπειρίες άλλων εταιρειών για να διαπιστώσει την αξιοπιστία, το κύρος και το τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει ο πιθανός νέος συνεργάτης. 

Ποια είναι όμως η Flexfin και τι ακριβώς κάνει που φτάνει στο σημείο να είναι απαραίτητος συνεργάτης για κάθε εταιρεία, ειδικά με τα δύσκολα δεδομένα που δημιουργούνται με την πανδημία του Covid19. 

Όλες σχεδόν οι εταιρείες αναζητούν ρευστότητα και η Flexfin έχει τις λύσεις. Πώς;

Η Flexfin είναι εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες factoring, προπληρωμή δηλαδή τιμολογίων που είναι να πληρωθούν με πίστωση, παρέχοντας έτσι  άμεση ρευστότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Επιστρέφουμε στο σχόλιο του κ. Ανδρέα Θεοδοσίου, Managing Director της εταιρείας Toptown Services Limited, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η υποστήριξη που είχε η εταιρεία του και η άμεση ανταπόκριση στους όρους της συμφωνίας με την Flexfin, ήταν ο βασικός λόγος που σήμερα η επιχείρηση του όχι απλά είναι ακόμη ενεργή, αλλά αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό.

‘’Η συνεργασία μας με τη Flexfin ξεκίνησε, τυχαία, τον Μάρτιο του 2020, αμέσως μετά την αρχή της καραντίνας. Η εταιρεία μας έχοντας ίσο ποσοστό κύκλου εργασιών σε ΧΟΡΕΚΑ και Εμπόριο, ένιωσε πολύ γρήγορα τις πρώτες πιέσεις ρευστότητας στην αγορά. Η νέα συνεργασία που είχαμε ξεκινήσει δοκιμαστικά, εν τέλει έγινε αναγκαία για την επιβίωση μας. Η υποστήριξη που είχαμε και η άμεση ανταπόκριση στους όρους της συμφωνίας μας, ήταν ο βασικός λόγος που σήμερα βρισκόμαστε ακόμη ενεργοί και αναπτυσσόμαστε με γοργό ρυθμό.

 

>>> Διαβάστε επίσης: Είχατε επαφή με κρούσμα; Ποιοί πρέπει να μπουν καραντίνα 14 μέρες <<<

Έκτισα την εταιρεία μου μέσω συνεργασιών, κάποιες καλές άλλες κακές που απέτυχαν. Με τα χρόνια έμαθα να είμαι αυστηρότερος κριτής στους ανθρώπους/συνεργάτες μου. Η Flexfin έχει κερδίσει την εκτίμηση μου και μπορώ με σιγουριά να προσβλέπω σε μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ μας’’, σχολιάζει ο κ. Θεοδοσίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το σχόλιο του κ. Μάριου Καπλάνη, General Manager στην εταιρεία S.M. Morkas Trading Ltd. ‘’Με τη ρευστότητα που εξασφαλίσαμε από τη Flexfin κλείσαμε νέες συμφωνίες με μεγάλους πελάτες που αλλιώς δε θα μπορούσαμε λόγω των μεγάλων πιστώσεων που απαιτούνται’’ μας είπε, κάνοντας αναφορά και στον επαγγελματισμό και τις γρήγορες διαδικασίες της Flexfin. 

Το σχόλιο του κ. Καπλάνη:

«Η περίοδος του lockdown έφερε νέα δεδομένα στη λειτουργία της επιχείρησης μας που ασχολείται κατά κύριο λόγο με το χονδρεμπόριο. Προσαρμοστήκαμε και αναζητήσαμε τρόπους ανάπτυξης μέσω νέων συνεργασιών. Η περίοδος πίστωσης όμως ήταν πάντα ανασταλτικός παράγοντας.

Γνώριζα τη Flexfin από τα αρχικά της βήματα στην κυπριακή αγορά, συνεργαστήκαμε όμως μετά τη περίοδο του lockdown. Με τη ρευστότητα που εξασφαλίσαμε από τη Flexfin κλείσαμε νέες συμφωνίες με μεγάλους πελάτες που αλλιώς δε θα μπορούσαμε λόγω των μεγάλων πιστώσεων που απαιτούνται. Αν και η συνεργασία μας είναι πρόσφατη, ο επαγγελματισμός, οι γρήγορες διαδικασίες, η ευελιξία τους, η γρήγορη ανταπόκριση σε ad hoc περιστατικά και η άμεση παροχή ρευστότητας μας έχουν ήδη βοηθήσει πολύ και μας αφήνουν να επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη της εταιρείας μας.»

Αποδεδειγμένα λοιπόν η Flexfin έχει τις λύσεις για να βοηθήσει τις εταιρείες που αναζητούν στήριγμα στην δύσκολη οικονομικά εποχή που ζούμε. Μια εταιρεία που δουλεύει με επαγγελματισμό, ταχύτητα και αξιοπιστία, χαρακτηριστικά που θέλει κάθε εταιρεία να έχουν οι συνεργάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Tags
 
4264