Πότε θα' χουν κλειδιά οι ιδιοκτήτες για τις επαύλεις στην Αγ Νάπα

Μια επαυλη που ολοκληρωθηκε χρησιμοποιείται ως show house

Το καλοκαίρι αναμένεται να παραδοθούν σταδιακά στους ιδιοκτήτες τους οι παραθαλάσσιες επαύλεις και οι επαύλεις στο τεχνητό νησί της μαρίνας Αγίας Νάπας.
 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τα σχέδια, ολοκληρώνονται τα έργα της μαρίνας Αγίας Νάπας αφού με τις εργασίες που έγιναν μέχρι σήμερα στον Ανατολικό Πύργο, αυτός αποτελεί ήδη το πιο ψηλό κτίριο της επαρχίας Αμμοχώστου».
 
>>>Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι 35 πολυτελείς επαύλεις στη Μαρίνα Αγ. Νάπας (ΦΩΤΟ)

Ταυτόχρονα συνεχίζονται «οι εργασίες στις παραθαλάσσιες επαύλεις και τις επαύλεις στο τεχνητό νησί, ώστε να παραδοθούν σταδιακά στους ιδιοκτήτες τους, το καλοκαίρι του 2021. Συγκεκριμένα οι εργασίες στους εσωτερικούς χώρους και στον περιβάλλοντα χώρο μίας έπαυλης και του τεχνητού νησιού, ολοκληρώθηκαν και η έπαυλη χρησιμοποιείται ως show house».

 
Όσον αφορά τη μαρίνα, «με την σταδιακή παράδοση τμημάτων του έργου, όπως η εμπορική ζώνη και οι επαύλεις στο τεχνητό νησί, οι θέσεις ελλιμενισμού θα ανέλθουν στις 300 από τις 150 που είναι διαθέσιμες σήμερα. Σημαντική εξέλιξη αποτελεί η πρόσφατη ένταξη της μαρίνας στα λιμάνια περιορισμένης χρήσης, που δίδει την ευκαιρία για υποδοχή και φιλοξενία μεγάλων κρουαζιερόπλοιων και μεγάλων σκαφών αναψυχής (Superyacht), αρχίζοντας από την ερχόμενη τουριστική περίοδο».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι εργασίες στην εμπορική ζώνη της μαρίνας βρίσκονται  στο τελικό τους στάδιο και το καλοκαίρι του 2021, η ζώνη μπαίνει σε πιλοτική φάση λειτουργίας».

1

 

Ο Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της M.M Makronisos Marina Ltd, ανέφερε ότι «με την ολοκλήρωση της η μαρίνα θα αναζωογονήσει την περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, θα προσφέρει αρτιότατες υπηρεσίες εξυπηρέτησης ναυτικού τουρισμού, συνδυασμένες με υψηλής ποιότητας παραθαλάσσιες κατοικίες και προτάσεις διασκέδασης υψηλότατου επιπέδου».

ΚΥΠΕ
 

 
6787