Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικής: Είμαστε σε πλεονεκτική θέση

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας, Ευριπίδης Πολυκάρπου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο προσωπικό

Με ομαδικότητα και ζήλο, η Ελληνική Τράπεζα μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία για την πραγμάτωση των στρατηγικών της στόχων και την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων προκλήσεων, σημείωσε στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, σε μήνυμα του προς το προσωπικό του οργανισμού.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, Ευριπίδης Πολυκάρπου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, για τη σκληρή δουλειά και πολύτιμη συνεισφορά στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προκλήσεων ενώπιον των οποίων βρέθηκε το τελευταίο διάστημα η Ελληνική Τράπεζα διαβεβαιώνοντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους αφού ο στόχος της διατήρησης ενός πρωτοπόρου, ηγετικού και κερδοφόρου οργανισμού είναι κοινός.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, Ευριπίδης Πολυκάρπου
ψ

Ταυτόχρονα ο κ. Πολυκάρπου υπογράμμισε ότι η κρίση που προκάλεσε η πανδημία είναι μία υπενθύμιση ότι η Τράπεζα πρέπει να δρα προληπτικά και να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά απρόσμενες εξελίξεις, αλλά και για να μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. «Η Ελληνική Τράπεζα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλεονεκτική θέση από πλευράς κεφαλαίων και ρευστότητας, ενώ επέδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά και ετοιμότητα, αφού κατάφερε να προσαρμοστεί αμέσως στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία», σημείωσε. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας τόνισε πως με ομαδικότητα και ζήλο, η Τράπεζα μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία για την πραγμάτωση των στρατηγικών της στόχων και την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων προκλήσεων. «Σας διαβεβαιώ ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας αφού ο στόχος της διατήρησης ενός πρωτοπόρου, ηγετικού και κερδοφόρου οργανισμού είναι κοινός», ανέφερε.

Ακόμη, στο μήνυμά του, ο κ. Πολυκάρπου εξέφρασε επίσης θερμές ευχαριστίες στον κ. Φοίβο Στασόπουλο για την προθυμία του να αποδεχθεί τη θέση του Προσωρινού Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Τράπεζας, ενώ ευχαριστίες εξέφρασε και στον απερχόμενο Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Τράπεζας, Ιωάννη Μάτση, για τη συνολική και πολύπλευρη προσφορά του στον Οργανισμό. 


 

 
2627
Thumbnail