Προς πώληση περιπολικά και κλούβες της Αστυνομίας Κύπρου (ΦΩΤΟΣ)

Δείτε τον κατάλογο με τα 121 οχήματα που θα βγούν σε πλειστηριασμό

ΓΡΑΦΕΙ Η 
ΞΕΝΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Σε δημοπρασία βγαίνουν περιπολικά και κλούβες της αστυνομίας, την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, ανάμεσα στα 121 οχήματα που βρίσκονται στον κατάλογο που έχει δημοσιευθεί από την δημοπράτουσα εταιρεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της δημοπράτουσας εταιρείας 'Evangelos Antoniades Ltd-Auctions' με τον οποίο επικοινώνησε η Brief, Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, 2021 και ώρα 9:00πμ στη Δημοσιογραφική Εστία (δίπλα από Αρχηγείο Αστυνομίας) στη Λευκωσία θα πωληθούν σε Πλειστηριασμό αρκετά οχήματα της αστυνομίας, ανάμεσα τους περιπολικά και κλούβες».

Κληθείς να απαντήσει αν τα οχήματα αυτά λειτουργούν ανέφερε πως όχι και δύναται να πωληθούν για τα εξαρτήματα τους κυρίως.

Τιμές

Αναφορικά με τις τιμές, αυτό που σημειώθηκε στην Brief είναι ότι οι τιμές αυτών των Πλειστηριασμών δεν ανακοινώνονται, αλλά θα τις μάθουμε όλοι όταν ξεκινήσει ο Πλειστηριασμός.

>>>Δείτε ακόμη: Αστυνομία Κύπρου: Ψάχνει εταιρεία να πλύνει τα περιπολικά

Όπως σημείωσε ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιθεωρήσουν τα οχήματα στους χώρους που βρίσκονται από την Τετάρτη 30 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουλίου μεταξύ από τις 8 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσγμέρι.

Το πρωί του Πλειστηριασμού, δηλαδή την 5η Ιουλίου, ο οποισδήποτε έλεγχος θα μπορεί να γίνει πριν ξεκινήσει η διαδικασία, μεταξύ 7:30-8:30 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Δημοπράτη στα τηλέφωνα 22778751 / 99639733 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δημοπρασία.

Αξίζει να ανααφερθεί ότι ο πλειστηριασμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον κατάλογο, τον οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ω

1

 

24

12

2

 

Ω9

2

ψ

 
4248