Προσλαμβάνεις; Back to Work προσφορές από την Ergodotisi!

Τα ειδικά πακέτα προσφορών σε εταιρείες που πρόκειται να προχωρήσουν σε προσλήψεις

Οι καλοκαιρινές άδειες έχουν σχεδόν… τελειώσει και οι εταιρείες επιστρέφουν πίσω στις εργασίες τους, πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινούν σιγά σιγά και οι προσλήψεις!

Η νούμερο 1 ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο, ergodotisi.com, δημιούργησε γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό ειδικά πακέτα προσφορών, για να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες των εταιρειών που πρόκειται να προχωρήσουν σε προσλήψεις. Τα πακέτα ισχύουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Επισκεψιμότητα
Το τελευταίο τρίμηνο, την ιστοσελίδα ergodotisi.com έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 500,000 μοναδικοί χρήστες για να αναζητήσουν δουλειά ή το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. 

Ένας… πολύ μεγάλος αριθμός για τα δεδομένα της Κύπρου, καθώς ένας στους δύο κατοίκους Κύπρου φαίνεται να χρησιμοποίησε την Ergodotisi για τις επαγγελματικές του ανάγκες το τελευταίο τρίμηνο.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Πακέτα προσφορών
Στην Ergodotisi δημιούργησαν 3 διαφορετικά πακέτα προσφορών με σκοπό να βοηθήσουν τις εταιρείες να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει περισσότερο με τις ανάγκες τους. 

Συγκεκριμένα, τα πακέτα περιλαμβάνουν:

  • 3 αγγελίες με 15% έκπτωση στο συνολικό ποσό
  • 10 αγγελίες με 15% έκπτωση στο συνολικό ποσό και δώρο προώθηση μίας αγγελίας στα Social Media
  • 30 αγγελίες με έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό και δώρο προώθηση δύο αγγελιών στα Social Media

Επικοινωνία
Κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται να προσλάβει άτομα τη δεδομένη στιγμή, μπορεί να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα ergodotisi.com στο 7000 7120 ή στο [email protected], και να ζητήσει τα πακέτα προσφορών!

 
2428
Thumbnail