Πρωτοποριακό γυμναστήριο στη θέση του Νο.1 Club της Λευκωσίας!

Ένα πρωτοποριακό - για τα δεδομένα της πρωτεύουσας – γυμναστήριο έρχεται να προσφέρει διαφορετική εμπειρία εκγύμνασης

ΓΡΑΦΕΙ Ο
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 

Απ’ τον τίτλο και μόνο του δημοσιεύματος, άπαντες θ’ αντιλήφθηκαν ότι ο λόγος γίνεται για το … πρώην πλέον νυχτερινό κέντρο «Vivendi», στη θέση του οποίου αναγεννήθηκε ένα πρωτοποριακό -  για την πρωτεύουσα -  γυμναστήριο. 

Το FuelHouse, όπως ονομάζεται το εντυπωσιακό αυτό project, προγραμματίζεται να τεθεί επίσημα σε λειτουργία αρχές Οκτωβρίου, με πιο πιθανή ημερομηνία την 01/10. 

To Fuelhouse  ένα νέο Boutique Fitness Club, του οποίου το project έτυχε επεξεργασίας απ’ τους εμπνευστές του, τα τελευταία δύο χρόνια. 

Γιατί είναι πρωτοποριακό για τη Λευκωσία 

Στο FuelHouse θα μπορεί κάποιος να γυμναστεί με το συνδυασμό δυνατής μουσικής και φωτορυθμικών, κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών

Ο κάθε γυμναστής, ο οποίος  θα φέρει μικρόφωνο για την υπόδειξη των οδηγιών, θα έχει υπό την ευθύνη του τόσο την εκγύμναση των πελατών του γυμναστηρίου, όσο και την επιλογή της μουσικής και των φωτορυθμικών.  

Η ιδέα προέκυψε λόγω του μεγάλου ρεύματος που επικρατεί στο εξωτερικό, σ’ αυτό το το νέο τρόπο γυμναστικής

2123

Εντυπωσιακός και μοντέρνος χώρος 

Ο υπόγειος χώρος του γυμναστηρίου αποτελείται από δύο μεγάλες αίθουσες όπου θα γίνεται ο πρωτοποριακός αυτός τρόπος εκγύμνασης.

Πιο συγκεκριμένα, η μία αίθουσα αφορά το χώρο για το boxing ενώ στη δεύτερη αίθουσα βρίσκεται το bootcamp. Και στις δύο αίθουσες η γυμναστική θα γίνεται με τον τρόπο που έχει προαναφερθεί, δηλαδή υπό τις οδηγίες γυμναστή με συνδυασμό μουσικής και φωτορυθμικών. 

1462

1471

Αφού ολοκληρωθεί κάθε πρόγραμμα γυμναστικής, στους αθλούμενους θα προσφέρονται smoothies με πρωτεΐνη, στο μπαρ που διαθέτει το γυμναστήριο. Στ’ αποδυτήρια του γυμναστηρίου διατίθενται όλων των ειδών οι διευκολύνσεις, ούτως ώστε ακόμα και ένας εργαζόμενος να μπορεί να μεταβεί στη δουλειά του αμέσως μετά τη γυμναστική

>>> Διαβάστε επίσης σχετικά: Κατεδαφίστηκε το Vivendi – Δείτε φωτογραφίες <<<

Ο συγκεκριμένος υπόγειος χώρος επιλέχθηκε για να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκύψει θέμα οχληρίας λόγω της δυνατής μουσικής που θα συνοδεύει το πρόγραμμα γυμναστικής. Μεγάλη σημασία δόθηκε στην  επιλογή των γυμναστών, καθώς απαιτούνται άτομα με συγκεκριμένα προσόντα και δυνατότητες, λόγω ακριβώς του μοντέρνου αυτού τρόπου εκγύμνασης. 

Στο FuelHouse θα τηρούνται αυστηρά όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας απ’ την πανδημία, ενώ εκτενέστερες πληροφορίες αναμένεται ν’ ανακοινωθούν εντός ημερών, απ’ τη διεύθυνση του γυμναστηρίου.  

2302

*Οι εικόνες που επισυνάπτονται στο άρθρο, προέρχονται από το φωτογράφο Χάρη Κυπριανού. 

 
7925