Ψάχνεις σπίτι, διαμέρισμα ή οικόπεδο σε χαμηλή τιμή;

44 ακίνητα στην online δημοπρασία της G & P Lazarou που κατέχει το αντικείμενο όσο κανείς άλλος στην Κύπρο - ‘’Χτύπα’’ τώρα το ακίνητο που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες σε πολύ χαμηλές αρχικές τιμές - Πάρε και την κρατική χορηγία

Σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα, χωράφια, ακόμα και καταστήματα θα περιλαμβάνει η online δημοπρασία της G & P Lazarou που θα γίνει την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 8:30 το πρωί.

Η G & P Lazarou ξέρει όσο καμία άλλη εταιρεία στην Κύπρο από online δημοπρασίες και δεν είναι τυχαία η μεγάλη απήχηση και το τεράστιο ενδιαφέρον που είχαν οι προηγούμενες. Απλές διαδικασίες, εύκολα και απλά μπορεί ο καθένας να διεκδικήσει online το ακίνητο που καλύπτει τις δικές του ανάγκες και σε πολύ χαμηλές αρχικές τιμές.

Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αφού οι στα 44 ακίνητα υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες, σε εξαιρετικές τιμές και ακίνητα που καλύπτουν διάφορες ανάγκες. 

Οικιστικά οικόπεδα σε χωριά κοντά στην πόλη σε όλες τις Επαρχίες

Ενδεικτικά αναφέρουμε το οικιστικό γωνιακό οικόπεδο στον Αναλυόντα της Επαρχίας Λευκωσίας για το οποίο οι προσφορές θα αρχίσουν από  €28.000. Είναι ένα πολύ μεγάλο οικόπεδο συνολικής έκτασης 602m². Δεύτερο οικόπεδο στον Αναλυόντα συνολικής έκτασης 707m² αρχίζει από €37.000. Στην Σια διατίθεται οικόπεδο 665m² και αρχίζει η δημοπρασία από τις €55.000. Υπάρχουν αρκετά άλλα οικιστικά οικόπεδα στους Αγίους Τριμιθιάς, στο Παλιομέτοχο, την Ψημολόφου, τους Καπέδες, την Κλήρου και αλλού. 

anaΟικόπεδο 707m² στον Αναλυόντα

Οικόπεδα και στην Επαρχία Λεμεσού. Ενδεικτικά αναφέρουμε το οικιστικό οικόπεδο 3271m² στην Κουκά για το οποίο η δημοπρασία θα αρχίσει από τις €63,500 καθώς και το τεράστιο τεμάχιο 4348 m² στον Πύργο Λεμεσού, που αρχίζει από €170,000.

πυ

Μεγάλο τεμάχιο 4348 m² στον Πύργο Λεμεσού

Στην Επαρχία Πάφου διατίθεται μεταξύ άλλων τεμάχιο 642 m² στην Αργάκα με την τιμή να αρχίζει από €60,000. Οικιστικό τεμάχιο συνολικής έκτασης 2680 m² διατίθεται επίσης σε εξαιρετική τοποθεσία στα Κούκλια με την τιμή να αρχίζει από  €182,000. 

φΟικιστικό τεμάχιο 2680 m² στα Κούκλια

Παίρνετε και την κρατική χορηγία

Για τα πιο πάνω και πολλά άλλα οικιστικά οικόπεδα σε χωριά που μπορείτε να βρείτε στην online δημοπρασία της G & P Lazarou, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τα νέα στεγαστικά σχέδια της Κυβέρνησης που μπορεί να προσφέρουν μέχρι €55.000 ή μέχρι €20.000 για ανέγερση κατοικίας, ανάλογα με το που βρίσκεται το χωριό. Δείτε ΕΔΩ όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Ακίνητα σε τοπ περιοχές

Στην Δημοπρασία μπορείτε να βρείτε επίσης οικόπεδα, σπίτια και διαμερίσματα σε περιοχές όπως Στρόβολο, Λακατάμια, Λατσιά, Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία, Αγία Φύλα στη Λεμεσό, στο Παραλίμνι, στα Λειβάδια Λάρνακας και αλλού. 

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά  το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο  με τιμή που αρχίζει από €210.000 καθώς. 

str

Το διαμέρισμα στο Στρόβολο

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το τριώροφο κτήριο στην Παλλουριώτισσα με τιμή από €480.000 . Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία με τζάκι.Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Ο τρίτος όροφος αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ένα μπάνιο.

τρΤΤο τριώροφο κτίριο στην Παλουριώτισσα

Σε εξαιρετική τιμή  δύο ημιτελείς ημιανεξάρτητες κατοικίες στα Λειβάδια Λάρνακας που αρχίζουν από €162.000.

LIVΟι κατοικίες στα Λιβάδεια

Στον Κόρνο διατίθεται πολυτελής έπαυλη πέντε υπνοδωματίων με τιμή που αρχίζει από €699.000 σε οικόπεδο 1.760 τ.μ

F

Η έπαυλη στον Κόρνο

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ευκαιρίες που θα διαθέσει η G & P Lazarou στην δημοπρασία στις 15 Απριλίου, οργανωθείτε και προλάβατε την ευκαιρία που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

 
 
 
 
3565