Ψηλά στις προτιμήσεις των Κυπρίων οι παραθαλάσσιες κατοικίες

Εξαιρετικές ευκαιρίες και υπέροχες κατοικίες σε Πρωταρά και Αγία Νάπα (ΦΩΤΟΣ)

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα δημιούργησαν νέα δεδομένα με τους περισσότερους εργαζομένους να εργάζονται από το σπίτι, ενώ αρκετοί προτιμούν να μεταβούν στις εξοχικές τους κατοικίες συνδυάζοντας ηρεμία και αναψυχή μακριά από το άγχος και το στρες των αστικών κέντρων.

Η εξ αποστάσεως εργασία δίνει την ευχέρεια στους εργαζομένους να επιλέξουν τον χώρο εργασίας τους. Εάν μπορείς γιατί να μην μεταφέρεις τον χώρο εργασίας σου σε μια εξοχική κατοικία μόλις λίγα μέτρα μακριά από μαγευτικές παραλίες και το απέραντο γαλάζιο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να αφήσουν πίσω τις έγνοιες και εντάσεις της καθημερινότητας και να αναζητήσουν δροσιά στη θάλασσα, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με την οικογένεια τους. Η επιλογή ενός άνετου και φιλόξενου χώρου διαμονής αποτελεί προτεραιότητα για τον καθένα που θέλει να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Η M.Residence με αρκετή εμπειρία στον τομέα των ακινήτων διαθέτει μεγάλο χαρτοφυλάκιο εξοχικών κατοικιών στον Πρωταρά για τα οποία επιδεικνύεται θερμό ενδιαφέρον από αγοραστές. Παρέχοντας ευκαιρίες για ακίνητα με μοντέρνα αισθητική, υψηλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό παρουσιάζει επτά μοναδικές προτάσεις για ντόπιους αγοραστές.

Κατοικία 3 υπνοδωματίων περιοχή Περνέρα. Πληροφορίες Εδώ

MHXG

Κατοικία 3 υπνοδωματίων περιοχή Πρωταρά. Πληροφορίες Εδώ

GFN

Κατοικία 3 υπνοδωματίων σε ύψωμα στον Πρωτάρα. Πληροφορίες Εδώ

GFN

Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου πρώτη Γραμμή στον Πρωτάρα. Πληροφορίες Εδώ

gfnx

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο κέντρο Πρωτάρα. Πληροφορίες Εδώ

gfnx

Κατοικία 3 υπνοδωματίων στο Κάβο Γκρέκο. Πληροφορίες Εδώ

HG

Κατοικία 3 υπνοδωματίων περιοχή Περνέρα-Πρωταράς. Πληροφορίες ΕδώGNF

 

 
5091