Ραδιομαραθώνιος 2021: Δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται

Με την δύναμη της αγάπης - Οι δράσεις του Ομίλου CNP CYPRUS

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία, έγινε η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου. 

Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλη της γαλλικής ασφαλιστικής υπερδύναμης, CNP ASSURANCES, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης, υιοθετούν δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας. Αυτή καλείται να ενσωματώσει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα παιδιά, ειδικά εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν τα απαραίτητα που χρειάζεται η φροντίδα τους. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου 2021, σε συνεργασία με το ΡΙΚ. 

1

2

3

Ο Ραδιομαραθώνιος, μέσα  σε εποχές γενικευμένων κρίσεων και αβεβαιότητας, όπως αυτή που διανύουμε λόγω της πανδημίας, είναι κάτι περισσότερο από μια δράση στήριξης. Είναι μια πλατιά κοινωνική κινητοποίηση, ελπίδας και ανθρωπιάς. Ο Ραδιομαραθώνιος είναι ο αυθεντικός εκφραστής της αξίας της αλληλεγγύης, και κινείται με την Δύναμη της Αγάπης όλων μας.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απεύθυναν, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ, Μιχάλης Μιχαήλ και μέσω βίντεο, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, Σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδου. Όλοι έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα: «Με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές των κοινωνιών και των οικονομιών, ίσως ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερη η ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα στόχο: Να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη, ειδικά τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας». 

4

5

6

Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει διάφορες δράσεις, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 1 - 2 Νοεμβρίου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και των μέτρων προστασίας της υγείας, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί και με ανέπαφο τρόπο, ως εξής:

-    με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€

-    με πιστωτική κάρτα μέσω JCC 

-    με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά

Περισσότερες πληροφορίες για ανέπαφες εισφορές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο www.radiomarathonios.org

Με τη δύναμη της αγάπης μας, όλοι μαζί, στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται ώστε να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη.

7

 
6562