RCB Bank και Παύλος Κόντιδης επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η RCB Bank και ο Παύλος Κόντιδης ανακοίνωσαν την επέκταση και ενίσχυση της χορηγικής τους συνεργασίας

Η RCB Bank και ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κόντιδης ανακοίνωσαν την επέκταση και ενίσχυση της χορηγικής τους συνεργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
 
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, RCB και Παύλος Κοντίδης επανέλαβαν τη δέσμευση για μια στενή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, με στόχο πάντα τις μεγάλες επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού, αυτή τη φορά ενόψει και της τέταρτης συμμετοχής του αθλητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο 2020.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της RCB Bank Σώτος Ζακχαίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες αλλά και στο ήθος και την κοινωνική προσφορά του Παύλου Κοντίδη σημειώνοντας «η γνωριμία μας δεν ξεκινά εδώ, είμαστε στο πλευρό του εδώ και χρόνια, είναι σχέση αμφίδρομη που σε εμάς προσφέρει πολλή περηφάνια και πιστεύω ότι και στον Παύλο προσφέρει τα απαραίτητα ή αρκετά από αυτά που χρειάζεται στην τεράστια προσπάθειά του για να κρατά τον πήχη πολύ ψηλά για την Κύπρο».

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 
 
Ο Παύλος Κόντιδης είπε πως θεωρεί τους χορηγούς του, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του εδώ και πολλά χρόνια, μεταξύ των οποίων η RCB Bank ως μέλη της ομάδας του και συνέχισε λέγοντας ότι «αποτελούν βασικούς πυλώνες της προετοιμασίας μου, έχουν μεγάλο μερίδιο συνεισφοράς στις επιτυχίες μου και παραμένουν φάρος και κίνητρο για τους στόχους μου».

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς την RCB για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την πίστη στον ίδιο, ο ιστιοπλόος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να ανταποδίδει μέσα από την αγωνιστική του δράση.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

«Είναι μεγάλη χαρά μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα για να ανακοινώσω την επέκταση της συνεργασίας μου με την RCB και την αναβάθμιση των χορηγικών προνομίων που μου προσφέρει, γεγονός που την εντάσσει στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας μου», ανέφερε ο Παύλος Κοντίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μαθητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν τον Παύλο Κόντιδη και να δουν το Laser και συζήτησαν μαζί του για την προσωπική του εμπειρία του και για τον αθλητισμό ως καριέρα, αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ)
 

 
1772
Thumbnail

Η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά με το Garmin Pay, το ‘’έξυπνο’’ ρολόι για γρήγορες και ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές - Πληρωμές χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

ad1mobile

Σε μια εποχή όπου οι επαφές μας πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σαφώς οι ανέπαφες συναλλαγές για τις καθημερινές μας πληρωμές έχουν την δική τους μεγάλη σημασία. 

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν η ιδέα να κάνεις τις καθημερινές σου πληρωμές γρήγορα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια χρησιμοποιώντας απλά το… ρολόι σου; Φυσικά και μπορείς. Η τεχνολογία προχωρά ραγδαία και αυτό που αναζητούμε όλοι είναι να κάνουμε την ζωή μας πιο απλή και πρακτική. 

Garmin Pay από Τράπεζα Κύπρου

Μετά το Apple Pay και το BoC Wallet app, η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά και φέρνει στην Κύπρο, το Garmin Pay, έναν καινοτόμο τρόπο πληρωμών μέσω smartwatch, σε συνεργασία με τη VISA.

Το Garmin Pay παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών VISA της Τράπεζας Κύπρου, να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές σε τερματικά POS, φορώντας το «έξυπνο» ρολόι Garmin και να έχουν τον έλεγχο των πληρωμών τους, κυριολεκτικά από τον καρπό του χεριού τους! 

Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

Ειδικά αν είσαι τύπος  που λατρεύεις τα σπορ, το fitness ή την τεχνολογία, το Garmin Pay είναι το ιδανικό για σένα. Και ομολογουμένως η καραντίνα ώθησε αρκετό κόσμο στο να ανακαλύψει την άθληση αλλά και τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και να τις κάνει μέρος της ζωής του. Έτσι λοιπόν η Τράπεζα Κύπρου μας προσφέρει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε και στην Κύπρο αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο πληρωμής. 

ad2mobile

Δεν είναι τυχαίο το timing αφού η Τρ. Κύπρου αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις ανάγκες μας και το πώς αλλάζουν ανά εποχή. Το ρολόι σου λοιπόν γίνεται πλέον το πορτοφόλι σου, και απολαμβάνεις ακόμη ασφαλέστερες συναλλαγές αφού μπορείς να μην αποθηκεύεις τον πραγματικό αριθμό της VISA σου. Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! Έξυπνα, ανέπαφα, απλά και γρήγορα. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com .

article 1