RCB Bank και Παύλος Κόντιδης επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η RCB Bank και ο Παύλος Κόντιδης ανακοίνωσαν την επέκταση και ενίσχυση της χορηγικής τους συνεργασίας

Η RCB Bank και ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κόντιδης ανακοίνωσαν την επέκταση και ενίσχυση της χορηγικής τους συνεργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
 
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, RCB και Παύλος Κοντίδης επανέλαβαν τη δέσμευση για μια στενή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, με στόχο πάντα τις μεγάλες επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού, αυτή τη φορά ενόψει και της τέταρτης συμμετοχής του αθλητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο 2020.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της RCB Bank Σώτος Ζακχαίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες αλλά και στο ήθος και την κοινωνική προσφορά του Παύλου Κοντίδη σημειώνοντας «η γνωριμία μας δεν ξεκινά εδώ, είμαστε στο πλευρό του εδώ και χρόνια, είναι σχέση αμφίδρομη που σε εμάς προσφέρει πολλή περηφάνια και πιστεύω ότι και στον Παύλο προσφέρει τα απαραίτητα ή αρκετά από αυτά που χρειάζεται στην τεράστια προσπάθειά του για να κρατά τον πήχη πολύ ψηλά για την Κύπρο».

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 
 
Ο Παύλος Κόντιδης είπε πως θεωρεί τους χορηγούς του, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του εδώ και πολλά χρόνια, μεταξύ των οποίων η RCB Bank ως μέλη της ομάδας του και συνέχισε λέγοντας ότι «αποτελούν βασικούς πυλώνες της προετοιμασίας μου, έχουν μεγάλο μερίδιο συνεισφοράς στις επιτυχίες μου και παραμένουν φάρος και κίνητρο για τους στόχους μου».

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς την RCB για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την πίστη στον ίδιο, ο ιστιοπλόος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να ανταποδίδει μέσα από την αγωνιστική του δράση.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

«Είναι μεγάλη χαρά μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα για να ανακοινώσω την επέκταση της συνεργασίας μου με την RCB και την αναβάθμιση των χορηγικών προνομίων που μου προσφέρει, γεγονός που την εντάσσει στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας μου», ανέφερε ο Παύλος Κοντίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μαθητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν τον Παύλο Κόντιδη και να δουν το Laser και συζήτησαν μαζί του για την προσωπική του εμπειρία του και για τον αθλητισμό ως καριέρα, αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ)
 

 
1071
Thumbnail

H Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου βραβεύτηκε ως Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς, στη 16η  τελετή απονομής των Lloyd’s List Greek Shipping Awards, στις 06 Δεκεμβρίου 2019 στη Αθήνα. Το βραβείο αυτό απονέμεται στο άτομο που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της χρονιάς με τη συνεισφορά του στη ναυτιλία παγκοσμίως.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<    
 
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η Δέσποινα με τη δραστηριότητά της, έχει καταφέρει να φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τα θέματα της ποικιλομορφίας και της διαφορετικότητας στον τομέα της ναυτιλίας, θέτοντας την ανοικτή επικοινωνία, την τεχνολογική πρόοδο και τη γενικότερη εξέλιξη του ναυτιλιακού οικοσυστήματος ως βασικούς πυλώνες για βιώσιμη ανάπτυξη της ναυτιλίας.    
 
Η Δέσποινα έχει συμπεριλιφθεί στη λίστα Lloyd’s List Top 100 Most Influential People in Shipping παγκοσμίως για το 2017 και το 2018, καθώς και στις Top 10 Women in Shipping και τις δύο χρονιές. Το 2017 είχε επίσης συμπεριληφθεί στη λίστα Lloyd’s List’s Top 5 Next Generation Εxecutive.

Το Μάιο του 2019 έλαβε το βραβείο Ευκράντη «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς βρεβεύτηκε ως «Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας» στα διεθνή βραβεία WHO IS WHO στην Αθήνα.
 
Άλλοι τίτλοι και διακρίσεις συμπεριλαμβάνουν: “Top Professional” και “Cyprus Business Woman of the Year”, National Cyprus Business Woman of the Year Awards 2015. “Woman of the Decade in Innovation and Leadership”, Global Women Economic Forum, New Delhi 2017, “10 Women to Watch”, Youngship International – Norshipping, Όσλο 2017.
 
Η Δέσποινα είναι πρόεδρος της WISTA International (Women’s International Shipping and Trading Association), από τον Οκτώβριο του 2017, έχοντας προηγουμένως επιτελέσει Γραμματέας του οργανισμού από το 2015 μέχρι το 2017. Είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία της WISTA International να λάβει Συμβουλευτικό Στάτους στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ), τον Ιούλιο του 2018. Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός, είναι οργανισμός του ΟΗΕ, ο οποίος επιβλέπει τον τομέα της ναυσιπλοΐας.
 
Η Δέσποινα είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (ΚΝΕ), του Οργανισμού Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), του Invest Cyprus, της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου,  και της Στρατηγικής Επιτροπής Crans Montana – Club of Ports.

ad2mobile

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Είναι είναι κάτοχος πτυχίων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Copenhagen Business School και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

article 1